Dejligt feriehus i roligt område og med skøn terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Skodbovej 8, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3378
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt og charmerende feriehus med stråtag finder I her på Skodbovej 8. Sommerhuset har en skøn beliggenhed på en kuperet klitgrund i Skodbjerge og det er hyggeligt indrettet, mens det udvendigt er omgivet af læfyldte terrasser.  

Ferieoase i idylliske og fredelige omgivelser

I dette velholdte og hyggelige feriehus findes de perfekte rammer til en dejlig ferie. Sommerhuset er skønt og roligt beliggende i Skodbjerge, syd for Hvide Sande. Feriehuset ligger gemt i en klitgryde, og med stråtaget falder det smukt ind med naturen. Her er plads til op til 6 gæster.

De 6 feriegæster kan fordele sig på de 3 soveværelser. Et værelse er med dobbeltseng, og de andre to er begge indrettet med to køjesenge hver. Badeværelset er med bruser, gulvvarme og vaskemaskine – mens der overfor badeværelset gemmer sig en sauna. Her kan I blive varmet godt igennem efter lange gåture ved havet og glemme hverdagen for en stund.

Ligesom i resten af feriehuset, er der også klinkegulv med gulvvarme i alrummet, hvor stue og køkken er i åben forbindelse. I køkkenet finder I mange af hverdagens hjælpere såsom opvaskemaskine og mikroovn. Tilbered lækre måltider, som I kan samles om ved spisebordet. Den hyggelige stue er åben til kip og indrettet med gode møbler og en hyggelig brændeovn, der spreder varme og hygge.

Nyd ferien på terrassen

Sommerhusets fine beliggenhed på en klitgrund giver gode lækroge på terrassen rundt om huset. Her er alt, I skal bruge til en afslappende og solskinsrig dag på terrassen; grill, havemøbler og liggestole. De lune sommeraftener fuldendes med lækker mad tilberedt på grillen og lidt godt at drikke – måske den står på ægte BBQ eller friskfanget fisk, I selv har fanget?

Strandnært sommerhus omgivet af gode cykelstier

Med feriehusets gode placering har I ikke langt til stranden – her inviteres I til en dukkert eller lange gåture. Derudover er området fyldt med gode cykelstier, der snor sig mellem det smukke lyng- og hedebeklædte landskab. Stien fører blandt andet helt til hyggelige byer som Nymindegab og Hvide Sande. I Hvide Sande findes et bredt udvalg af hyggelige caféer og restauranter, mens her er så hyggeligt at spise en god is og kigge i butikker på havnen.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3378

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches mit viel Liebe zum Detail eingerichtetes Ferienhaus, ein zu Hause weg von zu Hause.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist Top und hat auch eine sehr gute Lage. Es ist sehr gut eingerichtet mit viel Liebe zum Detail, bis hin zu den Blumen und Pflanzen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr helles, freundliches Haus, drei Terrassen mit Windschutz,
Eigentlich alles da, was man braucht: Kamin, verschiedene Sitzbereiche, großer Fernseher, bequemes Doppelbett ( Kinderzimmer brauchten wir nicht), Sauna und Parkplatz am Haus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2008 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...