Skønt feriehus med stråtag og skøn terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Skodbovej 8, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3378
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt og charmerende feriehus med stråtag. Skøn beliggenhed på en kuperet klitgrund i Skodbjerge. Sommerhuset er lyst og indbydende indrettet og oser af ægte feriestemning. Skønne terrasser med masser af læ omgiver feriehuset.

Nyd ferien i Skodbjerge

I dette velholdte og hyggelige feriehus finder du de perfekte rammer om en perfekt ferie. Huset er skønt og roligt beliggende i den smukke natur i Skodbjerge, syd for Hvide Sande. Skodbjerge har høje klitter og store smukke hedeområder. Her står husene ikke så tæt, og du kan uforstyrret nyde den friske luft og flotte natur. Feriehuset ligger gemt i en klitgryde, og med stråtaget falder det smukt ind i naturen.

Hyggelig indretning

Dette fine feriehus har plads til i alt 6 personer i de 3 soveværelser. Her er et værelse med dobbeltseng og 2 værelser med hver 2 køjesenge. Fint badeværelse med bruser og gulvvarme. Køkkenet er veludstyret og indrettet med opvaskemaskine, mikroovn og køleskab med stor separat fryser. Den hyggelige stue er åben til kip og indrettet med gode møbler, fladskærm og brændeovn. Overalt i huset er der klinkegulv med gulvvarme. Desuden gratis trådløst internet.

Nyd ferien på terrassen

Husets fine beliggenhed på en klitgrund giver gode lækroge på terrassen rundt om huset. Her er alt hvad du behøver til en hyggelig og afslappende dag på terrassen; grill, havemøbler og liggestole.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3378

D.
sagde , Danmark

Meget hyggeligt indrettet. Man har virkelig lyst til at være der. Virker ikke som et typisk udlejningshus. Ligger dejlig ugenert.

D.
sagde , Danmark

Dejligt velholdt feriehus, god beliggenhedSoverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2008 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...