Lækkert feriehus tæt på Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Skodbovej 87, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3405
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Skodbovej 87 er beliggende på en fantastisk naturgrund, blot en kort gåtur fra det brusende Vesterhav med hvide strande så langt øjet rækker. Feriehuset ligger ganske ugeneret midt i den kuperede og smukke hede-landskab. Huset som er til 5 personer, er totalrenoveret i 2020 og fremstår lys og moderne med en flot og gennemført stil.

Skøn brændeovn og gratis brænde

Udover en virkelig flot indretning med komfortable møbler byder dette dejlige feriehus også på en lækker åben køkkenalrum med store vinduespartier, hvorfra i har den flotteste rå natur lige uden for vinduet. Midtpunktet i køkkenalrummet er uden tvivl brændeovnen, her er der rig mulighed for at nyde varmen og den hyggelige stemning med familie og venner. Som et ekstra plus finder i brænde til fri benyttelse i det tilhørende skur.

Husets 5 sovepladser er fordelt på 3 soverum. To af værelserne er indrettet med hver 2 enkeltsenge som kan skubbes sammen til dobbeltsenge. Det sidste værelse har en ¾ seng.

Fra badeværelset er der adgang til saunaen, hvor i rigtig kan forkæle jer selv og lade batterierne op. Sommerhuset på Skodbovej 87 har også en energibesparende varmepumpe, som er et stort plus både på pengepungen og for miljøet.

Stor ugeneret terrasse tæt på havet

Huset byder på over 150 kvm store terrasser fordelt på flere sider af huset. Her finder alle hurtigt en plads i solen. Læn jer blot tilbage i de dejlige liggestole med et glas Rosé, mens I kan høre Vesterhavet bruse bag klitterne. Den kuperede grund giver jer en fantastisk rolig beliggenhed hvor i helt uforstyrret kan nyde ferien på den skønne terrasse.

Skodbjergeområdet ligger syd for Hvide Sande, midt mellem Vesterhavet og Ringkøbingfjord. Området byder på en unik og uspoleret natur med gode cykel -og vandrestier. Sommerhuset ligger i kort gåafstand til de store naturfrede områder nord for Skodbovej, hvor man kan gå, løbe eller cykle ture i den mest storslåede natur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.838
Renoveret / Byggeår:2020 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...