Moderne feriehus med udsigt over klitlandskabet, tæt på havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Skodbovej 21, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3414
5 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I dette skønne feriehus fra 2020 på Skodbovej 21 i Skodbjerge kan I nyde naturen helt tæt på. Huset er indrettet til 5 personer og ligger lidt højt på en klit – med en helt fantastisk udsigt ud over sommerhusområdet og klitlandskabet mod vest.

Lys og hyggelig indretning i skandinavisk stil

Et rigtig dejligt feriehus i hyggelig skandinavisk stil. Feriehuset er lækkert og praktisk indrettet med mange vinduer, hvilket giver et godt lysindfald og en dejlig fornemmelse af at bo midt i naturen.

Husets hjerte er det lyse og velindrettede opholdsrum med stue, køkken og spisestue i ét. Her kan alle være med i fællesskabet.

Sommerhuset i Skodbjerge er overalt lyst indrettet i hyggelig skandinavisk stil med bl.a. trægulve. Der er desuden en energibesparende varmepumpe, samt vaskemaskine i huset, hvilket måske især småbørnsfamilier vil sætte pris på efter en lang dag med leg i naturen og ved vandet.

Få solnedgangen helt ind i stuen

De store panoramavinduer mod vest inviterer naturen helt ind i stuen, og man har solnedgangen over klitterne på nærmeste hold hver aften. Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, kan I måske nyde en god bog i sofaen, eventuel med en kop varm kaffe eller kakao – og ikke mindst med udsigten til det storslåede klitlandskab, som på alle årstider er fantastisk fascinerende.

Sid på toppen af en klit og nyd udsigten

Der er rig mulighed for at nyde solens stråler og den friske luft fra terrasserne, hvor nærmeste nabo mod syd er en klitbanke, som giver godt læ på terrassen der.

Nyd en grillmiddag på terrassen mod vest med den smukke aftenhimmel i baggrunden, eller gå en tur til stranden og se solnedgangen helt tæt på. I kan også tage plads på toppen af en klit – med et glas rosé – mens I kigger ud over havet og ser solen gå ned. Ultimativ nydelse og balsam for krop og sjæl.

Naturoplevelser på Holmsland Klit

Har I cyklerne med, eller lejer I dem her, er en cykeltur igennem sommerlandet, lige bag klitterne altid en oplevelse. Cykelstien løber helt fra Nymindegab i syd til Søndervig i nord, så her kan I nyde naturen – uden biler og andet trafik.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3414

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modern eingerichtetes und sehr helles und freundliches Ambiente.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus an ruhiger Lage. Grosszügiges Wohnzimmer mit moderner Küche. Badezimmer genug gross. 2. Schlafzimmer relativ klein, aber beide mit Schrank. Einkaufsmöglichkeiten sind 10 Minuten entfernt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, schön eingerichtet Ferienhaus im ruhigen Skodbjerge. Der Haus ist ruhig gelegen mit einem schönen, weiten Blick. Der Strand ist gut zu Fuß zu erreichen. Unsere Kinder haben die Hochebene geliebt. Wir waren zu viert (zwei Erwachsene, zwei Kinder) mit Hund in diesem Haus. Für unser Empfinden war das Haus mit uns gut ausgelastet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.750
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...