Hold ferie ved den jyske vestkyst

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hareklit 7, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3415
8 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Forestil dig at sidde på terrassen en dejlig sommermorgen. Foran dig ligger Ringkøbing Fjord og i horisonten er solen langsomt på vej op over vandet. Huset på Hareklit i Skodbjerge har den mest vidunderlige beliggenhed og en fantastisk panoramaudsigt over fjorden fra både hus og terrasse.

Ferie ved Vestkysten i dejligt sommerhus

Det er ikke kun udenfor, at dette sommerhus har meget at byde på. Når du træder indenfor i huset, mærker du med det samme, at der her er tænkt over både materialer og inventar. Indretningen er flot og stilren, og der er ikke sparet på noget. Huset har tre gode soverum samt en hems. Derudover er der to badeværelser, hvoraf det største er med både spabad og sauna.

Indretningen i huset er centreret omkring det store køkken- alrum. Det er også her, du finder den fantastiske panoramaudsigt over fjorden. De kæmpemæssige vinduespartier lukker både lyset og naturen indenfor i huset. Her kan du opleve naturens kræfter på tætteste hold – på alle tider af året. Huset har vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine samt gratis trådløst internet.

Oplev fantastiske solopgange fra sommerhuset

Solopgangene i Skodbjerge ned mod fjorden er helt spektakulære og skal opleves. Sommerhuset ligger direkte ved Ringkøbing Fjord på en høj grund og har dermed også en utrolig smuk udsigt fra både hus og terrasse. Forestil dig at sidde her på terrassen en flot sommeraften og nyde solen, der går ned over vandet. Huset har dejlige terrasser rundt om huset, hvor du kan sidde enten under en overdækning eller på den åbne terrasse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.000
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...