Dejligt feriehus med spa, sauna og skøn terrasse, hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Sandvej 1, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3480
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt indrettet sommerhus på flot naturgrund, der ligger højt i landskabet. Huset ligger i et attraktivt område kun få minutters gang fra Vesterhavet. Huset er rummeligt med masser af udstyr. I tilknytning til huset er der en stor og fuldstændig ugeneret terrasse, hvor solen kan nydes dagen lang.

Lys og flot indretning med spa og sauna

Veludstyret feriehus af høj standard og med komfortable møbler. Med dette feriehus får du et hus med god komfort og godt udstyr. De lyse vægge og lofter i kombination med trægulvene og mursten skaber en god og hyggelig atmosfære i rummet. Huset har et dejligt stort og lyst badeværelse med spabad og sauna. Her finder du også vaskemaskine.

Nyd solnedgagngen fra terrassen

Den store, afskærmede terrasse indbyder til masser af udetid. En skøn grillmiddag her, med solnedgangen over klitterne og med havets brusen og salte havduft, er balsam for krop og sjæl.

Huset ligger bare 500 meter fra Vesterhavet. Gå en tur langs vandet, og nyd den dejlige, friske luft og lyden af de brusenede bølger, der slå mod strandkanten. Byg sandslotte med børnene, og tag picnic-kurven med, og nyd en dejlig frokost i det fri. Når I kommer hjem, kan I tænde for saunaen og spabadet og nyde hvordan varmen giver fornyet energi til krop og sjæl.

Tag hunden med på ferie

Har I hund, så er I meget velkomne til at tage den med i sommerhuset. Faktisk, er det tilladt at tage op til to hunde med – helt gratis. Feriehusområdet Skodbjerge er et populært område for hundeejere, fordi området byder på et stort, ubebygget naturareal. Hunden vil elske de store, åbne vidder og lange gåture i naturen og ved vandet.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3480

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus – god beliggenhed og fint/neutralt indrettet. Ok senge og stor stue – gode møbler. Dejlig terrasse – ugeneret og m læ kroge 😉Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...