Dejligt feriehus med udsigt over Ringkøbing Fjord

3.5
icon
icon
icon
icon
2408
Skodbovej 33, Skodbjerge - Søg på husnr. C3504

Dette flotte og velholdte feriehus har en høj beliggenhed på en dejlig klitgrund, hvorfra du har den smukkeste udsigt til Ringkøbing Fjord. Her kan I glæde jer over at være helt tæt på naturen. Huset har plads til 4 personer og 2 hunde.

Med udsigt til Ringkøbing Fjord

Huset er bygget op omkring et stort fællesrum, hvorfra husets aktiviteter foregår. Uanset, om du står i køkkenet eller sidder i stuen, så har du en fantastisk udsigt til de smukke, flade hedestrækninger og Ringkøbing Fjord. Huset er lyst og indbydende indrettet med plads til fire personer, fordelt på to soverum. Huset er indrettet med gode gedigne møbler og godt udstyr. Huset ligger tæt på vejen, men kan ikke ses fra huset.

Oplev den flotte natur

Skodbovej ligger i Skodbjerge-området, der er kendt for sit vekslende terræn. Her finder du både kuperet klitlandskab og flade hedearealer. Den friske natur indbyder til leg udenfor, lange gå- og cykelture og badning. Og hvis I har lyst til en tur ind til byen, så ligger Hvide Sande eller Nymindegab ikke langt væk. Her finder I et spændende udvalg af butikker og spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 630
Renoveret / Byggeår:2017 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...