Dejligt feriehus i Bjerregård med udsigt over Ringkøbing Fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Sønder Klitvej 170 E, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3504
5 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte og velholdte feriehus på Sønder Klitvej 170 E har en høj beliggenhed på en dejlig klitgrund, hvorfra du har den smukkeste udsigt til Ringkøbing Fjord. Her kan I glæde jer over at være helt tæt på naturen. Sommerhuset har plads til 4 personer og 2 hunde.

Med udsigt til Ringkøbing Fjord

Sommerhuset er bygget op omkring et stort fællesrum, hvorfra feriehusets aktiviteter foregår. Uanset, om du står i køkkenet eller sidder i stuen, så har du en fantastisk udsigt til de smukke, flade hedestrækninger og Ringkøbing Fjord.

Sommerhuset er lyst og indbydende indrettet med plads til fire personer, fordelt på tre soverum. Heraf er der 1 dobbeltseng, 1 enkeltseng og 1 køjeseng. Sommerhuset er indrettet med gode gedigne møbler og godt udstyr. Stuen er indrettet med en brændeovn, som både spreder varme på kolde dage og en ekstra hyggelig feriestemning.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, og sommerhuset har desuden en vaskemaskine.

Som et ekstra plus er der lademulighed til el-bilen ved sommerhuset. Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Skøn terrasse på dejlig klitgrund

Sommerhuset har en fantastisk belligenhed på en skøn klitgrund med udsigt til fjorden. Fra stuen har i direkte udgang til den dejlige terrasse, som strækker sig fra øst- til vestsiden af feriehuset. En del af terrassen er afskærmet, så I kan sidde i læ for vinden. Dagen kan afsluttes med et lækkert grillmåltid, mens solen går ned i baggrunden.

På grunden er der desuden en sandkasse til børnene.

Oplev den flotte natur

Skodbovej ligger i Skodbjerge-området, der er kendt for sit vekslende terræn. Her finder du både kuperet klitlandskab og flade hedearealer. Den friske natur indbyder til leg udenfor, lange gå- og cykelture og badning. Og hvis I har lyst til en tur ind til byen, så ligger Hvide Sande eller Nymindegab ikke langt væk. Her finder I et spændende udvalg af butikker og spisesteder.

Fra sommerhuset har I kun 650 meter til Vesterhavet, som indbyder til lange gåture eller afslapning ved vandet.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3504

D.
sagde , Danmark

Det er et fint lille hus …der indeholder lige netop det vi ønsker af en ferie
Enkelhed … og minimalistisk indretning
Lyst og pænt

D.
sagde , Danmark

Feriehuset på Skodbovej 33 er rigtig dejligt. Huset er godt indrettet. Her er meget lyst og højt til loftet. Fra stuen er der den mest pragtfulde udsigt til Ringkøbing fjord.
Eneste minus ved beliggenheden er en del trafikstøj fra vejen nedenfor huset, men vi vender gerne tilbage en anden gang.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 630
Renoveret / Byggeår:2017 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...