Dejligt feriehus med udsigt over Ringkøbing Fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Skodbovej 33, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3504
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte og velholdte feriehus har en høj beliggenhed på en dejlig klitgrund, hvorfra du har den smukkeste udsigt til Ringkøbing Fjord. Her kan I glæde jer over at være helt tæt på naturen. Huset har plads til 4 personer og 2 hunde.

Med udsigt til Ringkøbing Fjord

Huset er bygget op omkring et stort fællesrum, hvorfra husets aktiviteter foregår. Uanset, om du står i køkkenet eller sidder i stuen, så har du en fantastisk udsigt til de smukke, flade hedestrækninger og Ringkøbing Fjord. Huset er lyst og indbydende indrettet med plads til fire personer, fordelt på tre soverum. Huset er indrettet med gode gedigne møbler og godt udstyr.

Oplev den flotte natur

Skodbovej ligger i Skodbjerge-området, der er kendt for sit vekslende terræn. Her finder du både kuperet klitlandskab og flade hedearealer. Den friske natur indbyder til leg udenfor, lange gå- og cykelture og badning. Og hvis I har lyst til en tur ind til byen, så ligger Hvide Sande eller Nymindegab ikke langt væk. Her finder I et spændende udvalg af butikker og spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3504

D.
sagde , Søborg

Huset har lige det der skal til for at holde ferie for 4-5 personer
Det er lyst minimalistisk indrettet med enkle møbler og fine billeder og citater på væggene
Huset ligger genialt lidt oppe …med smuk udsigt ud over Ringkøbing fjord .. den store panorama vindues facade fra gulv til loft bringer naturen helt ind i stuen.
Sengene var gode .. værelserne små men havde præcis det de skulle have.
Køkkenet var fint og funktionelt og det samme med badeværelset
Vi var meget tilfredseOmgivelserne var helt unikke
Ringkøbing fjord er smuk med sit rige fugle liv som vi flittigt betragtede fra den ideelle udsigt fra husets stue
Klitterne stranden og Vesterhavet taler næsten for sig selv … en barsk vild natur … et lykke træf at midt i det hele
Vi fik gået lange ture og set solnedgangen hver aften .. hver dag på en ny måde … vind og vejr gør det meget foranderligt
Vi vil helt sikkert gerne tilbage til lige det hus med lige netop den beliggenhedSoverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 630
Renoveret / Byggeår:2017 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...