Hyggeligt feriehus i Skodbjerge med brændeovn og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Sandvej 8, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3521
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
5200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Med udsigt til klitlandskabet og kun 350 meter til stranden på den danske vestkyst ligger dette klassiske feriehus i Skodbjerge til 6 personer på Sandvej 8. I sommerhuset finder I en hyggelig stue med brændeovn og et badeværelse med sauna, mens der udendørs er 2 terrasser, hvor I kan nyde dagen. Har I hund, er den også meget velkommen i huset.

Stor stue med brændeovn og udsigt til klitlandskabet

I det 86 m2 store feriehus, som er blevet renoveret i 2021, vil I hurtigt føle jer hjemme i den dejlige stue. Her kan I slappe af på sofaen efter en god dag på stranden, imens I varmer jer på varmen fra brændeovnen. I kan med fordel også bruge den energibesparende varmepumpe til at holde temperaturen i sommerhuset behagelig. Gennem det store vindue i stuen har I en skøn udsigt til klitlandskabet.

Køkkenet med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og induktionskomfur ligger i åben forbindelse med stuen.

3 soveværelser og badeværelse med sauna og gulvvarme

Udover den fine stue finder I også 3 soveværelser i det 6-personers feriehus. På det ene soveværelse er der en dobbeltseng, på det andet soveværelse er der 2 enkeltsenge, mens der på det sidste soveværelse er en køjeseng.

På badeværelset, som har gulvvarme, kan I slappe af i saunaen efter en lang gåtur ved stranden. Her er der også både vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for at have rene håndklæder til morgendagens strandtur.

Terrasse med skøn udsigt til naturgrunden og klitterne

På Sandvej 8 er der både vest- og østvendt terrasse. Fra stuen er der direkte udgang til den afskærmede, vestvendte terrasse. Mens solen står op, kan I sidde på den østlige terrasse, som også er afskærmet, og drikke en kop kaffe. Fra den vestvendte terrasse kan I nyde et lækkert grillmåltid i aftensolen med udsigten til klitterne.

Til børnene er der plads til sjov og leg på begge terrasser samt på den store naturgrund.

Skønne Skodbjerge – beliggende mellem hav og fjord

I Skodbjerge, som er beliggende mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, kan I tilbringe mange timer i den fine natur. Stisystemet er perfekt til friske gåture med hunden eller en cykeltur, hvor du kan opleve både hede- og klitområder. Med kun 350 meter til Vesterhavet kan I også tage en tur til stranden og nyde det gode vejr med fødderne i sandet. Nærmeste indkøb ligger 5,2 kilometer fra sommerhuset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 2.036
Renoveret / Byggeår:2021 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...