Velholdt sommerhus med stråtag tæt på fredningslinje

4
icon
icon
icon
icon

Sandvej 18, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3555
7 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Sandvej 18 finder I dette dejlige feriehus, som er bygget i mursten og med stråtag med en fantastisk skøn beliggenhed op til fredningslinje. I den dejlige solgård kan man finde læ og nyde den friske luft i fred og ro. Der er 2 badeværelser, begge renoveret i 2013, og et fint køkken, som er renoveret i 2011. Der er internet til rådighed i sommerhuset, som har plads til 7 feriegæster samt 2 hunde.

Fantastisk beliggenhed i Skodbjerge

Her får I et velholdt og yderst charmerende sommerhus beliggende i 1. klitrække i Skodbjerge. Feriehuset er på 139 m2 og har 4 soveværelser og 7 sovepladser i alt. Der er 3 soveværelser som hver har en dobbeltseng og i det sidste værelse er der en enkeltseng.

Der er 2 lækre badeværelser, begge er totalt renoveret i 2013, og fremstår særdeles indbydende og med flotte badeværelses møbler. På det store badeværelse er der gulvvarme, en god bruseniche, en vaskemaskine og en tørretumbler. På det lidt mindre badeværelse er der også gulvvarme og en bruseniche.

Køkkenet er flot og er udført i flotte og gode materialer, bl.a. med praktiske granit bordplader. Der er en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 87 L. I stuen er der klinkegulv, møbleringen er smagfuld, der er en indbygnings brændeovn, et fladskærms-TV, en DVD og gratis trådløst internet. Her er desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte til at holde en behagelig temperatur i rummet.

Skønne terrasser

Der er skønne terrasser tilhørende dette sommerhus. Den store lukkede terrasse er placeret mod syd og ligger i en slags solgård mellem sommerhuset og udhuset. Denne terrasse er særdeles anvendelig det meste af dagen, og er derudover et skønt opholdssted for familier med børn og hunde.

I gavlen mod syd er der en delvist overdækket terrasse, som også er delvist afskærmet. Naturen er enestående omkring sommerhuset, det smukke klitlandskab er helt unikt, og her er der rig lejlighed for lange vandreture i det kuperede og varierede terræn.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:139 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2013 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...