Dejligt feriehus med unik beliggenhed og panoramaudsigt, tæt på hav

3
icon
icon
icon

Skodbjergevej 25, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3563
7 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Med udsigt til det altid vekslende og smukke klit-landskab, kan I nyde ferien i dette dejlige feriehus på Skodbjergevej 25 i Skodbjerge. Huset ligger skønt, for enden af en vej – og helt ud til det fredede klitområde, kun 300 meter fra det fascinerende Vesterhav.

Huset er til 7 personer, og med 2 badeværelser, ideelt til den store familie eller to familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Lys indretning med 2 badeværelser, spa og sauna.

Et super dejligt hus med plads til alle. Det store opholdsrum med køkken og stueafdeling er husets hjerte og naturlige samlingspunkt. Her inviterer de mange store vinduer den smukke og altid vekslende natur helt ind i stuen.  
Den velindrettede køkkenafdeling med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine gør husarbejdet til en leg, samtidigt med at man kan følge med i samtalen i stuen.

På de køligere dage kan man sidde hyggeligt indendørs, nyde naturen igennem de store vinduer – måske i det hyggelige sofahjørne med en god bog og en kop varm kakao, foran den knitrende ild i brændeovnen.

En hyggelig mellembygning med store vinduer mod syd og åben kamin indbyder også til ren afslapning, mens solen og den bjergtagende natur fylder rummet.

De 7 sovepladser er fordelt på 4 lyse soverum, med både dobbeltsenge og enkelt senge.

Med hele 2 badeværelser undgår man køen til tandbørstningen. I det ene badeværelse er der desuden en lille wellness afdeling med spa og sauna. Her kan der rigtig slappes af og løsnes op for ømme muskler efter en lang dag i klitterne eller ved stranden.

Vaskemaskine og tørretumbler findes også i huset, hvilket småbørnsfamilier måske især vil sætte pris på, efter en lang dag med leg i naturen og ved vandet.

Se solnedgangen over klitterne og hør havets brusen

På husets hyggelige sydvestvendte terrasser, finder du altid et læhjørne, hvor du kan nyde solens stråler og den overvældende natur, helt uforstyrret.

Om aftenen kan man nyde en veltilberedt grill-middag på terrassen mod vest, alt imens man ser solen farve himlen orangerød over klitterne. Solnedgangen her, midt i den uspolerede natur og helt t, er ren balsam for krop og sjæl. Hele tiden kan man også høre havet brusen og nyde den salte friske duft.

Som det sidste hus inden Vesterhavet, indbyder det til flere daglige ture ned til stranden, som kun befinder sig 300 meter væk, via en gangsti igennem det smukke klitlandskab.

Her, lige bag klitterne og væk fra vejen, finder I cykelstien, som løber igennem den skønne natur og sommerhusområdet – helt fra helt fra Nymindegab i syd over Bjerregård og Hvide Sande til Søndervig i nord

 

 

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset C3563

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön gemütlich und sehr praktisch eingerichtetes Ferienhaus

DE
D.
sagde , Deutschland

Es passt einfach alles, die Lage, der Ausblick, die Raumaufteilung. Jederzeit wieder, leider schon lange ausgebucht….

DE
D.
sagde , Deutschland

Toll gelegenes Ferienhaus mit schönem Blick auf die Dünen. Durch das eine etwas abseits gelegene Schlafzimmer war es für 2 Familien perfekt und jeder hatte seinen Rückzugsort. Im Wohnraum und der Küche war genügend Platz und in der Küche fehlte auch nichts an Sachen oder Geschirr. Super war der kleine Vorraum wo man dann die sandigen Sachen direkt liegen lassen oder waschen konnte. Alles sehr geräumig und auch beide Badezimmer waren groß genug. Wir würden das Haus definitiv wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:128 / 4.400
Byggeår:1990

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, garage.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...