Feriehus med dejlig beliggenhed på naturgrund – hund tilladt

3
icon
icon
icon

Sommervej 56, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3613
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt sommerhus med den skønneste beliggenhed på en komplet uforstyrret naturgrund i det smukke klitlandskab i Skodbjerge. Her kan den smukke natur nydes i fulde drag med det brusende Vesterhav i baggrunden.

Sommerhus med ekstra smuk beliggenhed for store som små

Leder I efter et sommerhus i rolige omgivelser, får I her et dejligt sommerhus. Sommerhuset ligger på en fantastisk skøn plet i klitterne i Skodbjerge og er charmerende indrettet i ægte sommerhusstil. I det hyggelige sommehus er rammerne sat for en dejlig ferie, hvad enten I bare er to eller måske en lille familie. Skal de firbenede venner med ferie, er de også velkommen.

Hjerterummet er opholdsrummet, hvor stue og køkken smelter sammen. Slap af med en god bog og en kop kaffe i sofaen, eller spil et spil med børnene, mens der rumsteres i køkkenet ved siden af. I køkkenet kan bage lidt lækkert til kaffen – opvaskemaskinen klarer heldigvis oprydningen. På en efterårsdag kan I nyde den knitrende ild i brændeovnen og holde temperaturen behagelig med den energibesparende varmepumpe.

Her er tre soverum med gulvtæppe. Der første har et stort skab med opbevaringsplads og en dobbeltseng, 140×200, det andet to enkeltsenge, 70×200, mens det sidste værelse er perfekt til børnene. Her er nemlig en køjeseng, 70×190, som helt sikkert vil blive et hit. På badeværelset er der gulvvarme, så I ikke fryser tæerne om morgenen samt adgang til saunaen, hvor I kan få løsnet muskler og led op.

I Skodbjerge er der højt til himlen og smuk natur

Fra stuen er der adgang til en dejlig åben terrasse med udsigt over klitlandskabet. Her venter havemøblerne på jer, så I kan slappe af og nyde solens varme. Har I brug for at sidde i skyggen, er terrassen delvist overdækket – også her kan I med fordel nyde morgenkaffen eller aftensmaden, der er tilberedt på grillen. Afslut dagen med en gåtur med familien og hundene på stranden.

Området er perfekt til lange gåture og cykelture. Her snor naturstien sig mellem sommerhusene og klitterne og gennem hedeområdet til den nærliggende havneby Hvide Sande, som altid er et besøg værd. Her er et blomstrende forretningsliv og en hyggelig og uhøjtidelig stemning. Her er der mulighed for at prøve kræfter med forskellige typer vandsport, besøge de hyggelige caféer eller spise en kæmpestor is.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3613

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist genau so, wie wir es uns vorgestellt haben, sehr gemütlich, die Lage ist ein Traum. Man kann dort sofort den stressigen Alltag hinter sich lassen und die Seele baumeln lassen. Das Haus ist mit allem ausgestattet, was man für einen gelungenen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Älteres, verstecktes, gemütliches Ferienhaus, indem man gut den Urlaub genießen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches etwas älteres Haus in einer geschützten Dünen Mulde, mit einer wunderbaren Terrasse. einem tollen Blick auf die Dünen und etwas weiter weg auf den Fjord. Man bekommt von den angrenzenden Häusern kaum etwas mit. Wir und unser Hund haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 4.280
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...