Fantastisk beliggenhed på naturgrund i Skodbjerge

3.5
icon
icon
icon
icon

Sommervej 56, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3613
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt sommerhus med den skønneste beliggenhed på en komplet uforstyrret naturgrund i det smukke klitlandskab i Skodbjerge. Her kan du nyde den smukke natur i fulde dag med bruset af Vesterhavet som baggrund.

Sommerhus med ekstra smuk beliggenhed på naturgrund

Her er det helt rigtige sommerhus for dig som søger fred og ro i dejlige omgivelser. Huset ligger på en fantastisk skøn plet i klitterne i Skodbjerge, og er charmerende indrettet i ægte sommerhus stil. Her kan du på en efterårsdag nyde den knitrende ild i brændeovnen, og blive rusket igennem ved Vesterhavet. Om sommeren kan du nyde det gode liv på terrassen med havets brusen i baggrunden.

Perfekte rammer for store og små

I det hyggelige sommehus er rammerne sat for en dejlig ferie, hvad enten I bare er 2 eller måske en lille familie. Skal du have din firbenede ven med ferie, er den også velkommen. Huset er bl.a. udstyret med opvaskemaskine og gratis internetforbindelse. Slap af med en god bog og en kop kaffe i sofaen, eller spil et spil med ungerne, mens der rumsteres i køkkenet ved siden af.

I Skodbjerge er der højt til himlen og smuk natur

Her snor naturstien sig mellem sommerhusene og klitterne og gennem hedeområdet til den nærliggende havneby Hvide Sande, som altid er et besøg værd. Her er et blomstrende forretningsliv og en hyggelig og uhøjtidelig stemning. Stranden er smuk og endeløs lang, hvad enten du tager turen mod syd eller nord.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3613

D.
sagde , Danmark

Dejligt hyggeligt hus med alt, der behøves for en god ferie. Tilmed en god indretning som gør, at det føles større end det er.Huset ligger rigtig godt i klitterne, og med et godt stykke til nærmeste hus. Kort afstand til havet, og den barske natur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 4.280
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...