Fantastisk beliggenhed på naturgrund i Skodbjerge

3.5
icon
icon
icon
icon
2198
Sommervej 56, Skodbjerge - Søg på husnr. C3613

Et rigtigt sommerhus med den skønneste beliggenhed på en komplet uforstyrret naturgrund i det smukke klitlandskab i Skodbjerge. Her kan du nyde den smukke natur i fulde dag med bruset af Vesterhavet som baggrund.

Sommerhus med ekstra smuk beliggenhed på naturgrund

Her er det helt rigtige sommerhus for dig som søger fred og ro i dejlige omgivelser. Huset ligger på en fantastisk skøn plet i klitterne i Skodbjerge, og er charmerende indrettet i ægte sommerhus stil. Her kan du på en efterårsdag nyde den knitrende ild i brændeovnen, og blive rusket igennem ved Vesterhavet. Om sommeren kan du nyde det gode liv på terrassen med havets brusen i baggrunden.

Perfekte rammer for store og små

I det hyggelige sommehus er rammerne sat for en dejlig ferie, hvad enten I bare er 2 eller måske en lille familie. Skal du have din firbenede ven med ferie, er den også velkommen. Huset er bl.a. udstyret med opvaskemaskine og gratis internetforbindelse. Slap af med en god bog og en kop kaffe i sofaen, eller spil et spil med ungerne, mens der rumsteres i køkkenet ved siden af.

I Skodbjerge er der højt til himlen og smuk natur

Her snor naturstien sig mellem sommerhusene og klitterne og gennem hedeområdet til den nærliggende havneby Hvide Sande, som altid er et besøg værd. Her er et blomstrende forretningsliv og en hyggelig og uhøjtidelig stemning. Stranden er smuk og endeløs lang, hvad enten du tager turen mod syd eller nord.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 4.280
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...