Lækkert feriehus med sauna, spa og fantastisk udsigt til fjorden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Hareklit 14, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3748
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Har I lyst til en sommerhusferie lidt ud over det sædvanlige? På Hareklit 14 ligger dette flotte, femstjernede feriehus med fantastisk panoramaudsigt til fjorden. Huset er opført i 2018, og den stilfulde indretning med blandt andet sauna og spabad vil opfylde enhver feriegæsts drømme. På den ugenerede terrasse kan I nyde feriedagene i fulde drag.

Femstjernet indretning med spa, sauna og stilfuldt interiør

Dette lækre feriehus i Skodbjerge fortjener i den grad alle sine fem stjerner. Her er alt i top, lige fra beliggenheden til den stilfulde indretning med moderne interiør, skarpe kontraster og masser af lys og rummelighed.

Det store opholdsrum forener køkken, spiseafdeling og stue, og med loft til kip og store ovenlysvinduer er der skabt masser af plads og åbenhed. Store vinduespartier giver jer en fantastisk panoramaudsigt fra sofaen såvel som spisebordet og inviterer både solens stråler og den flotte natur indenfor.

På det største af husets 2 badeværelser finder I to af husets highlights; her er der mulighed for at nyde lidt ekstra wellness på ferien i saunaen eller det lækre spabad.

Unik beliggenhed med panoramaudsigt til fjorden

Feriehusets beliggenhed er helt unik, og I får en enestående panoramaudsigt til Ringkøbing Fjord fra stuen såvel som fra den store terrasse, der løber hele vejen rundt om huset. Her får I både en overdækket og åben del, som er godt afskærmet af grantræerne og gør de gode terrassedage helt ugenerede.

Der er sørget for havemøbler og liggestole til alle, sågar et gyngestativ til de mindste feriegæster. Om aftenen kan I tænde op i grillen og spise middag rundt om havebordet med den smukke aftenhimmel i baggrunden.

Selv om I bor på fjordsiden, er der kun 850 meter til Vesterhavet, og få minutters kørsel fra huset ligger den lokale købmand i Bjerregård, hvor I hver dag kan hente nybagte rundstykker til morgenbordet og røde bøffer til grillen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.008
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...