Luksuriøst sommerhus i Skodbjerge med skøn udsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sønder Klitvej 174, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3815
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte luksussommerhus med unik beliggenhed i Skodbjerge har alt, hvad man kan ønske sig på en vellykket ferie. Huset er flot indrettet og smagfuldt møbleret. Fra den skønne lyse stue er der udgang til terrasse, hvorfra der er fantastisk udsigt over området og Ringkøbing Fjord.

En vellykket ferie i Skodbjerge

En vellykket ferie starter med det helt rigtige sommerhus. Dette flotte og luksuriøse sommerhus i Skodbjerge har alt tænkeligt komfort og udstyr. Beliggende på en klitgrund og med udsigt mod vest til klitterne og mod øst til Ringkøbing Fjord lader huset ikke noget tilbage at ønske.

Veludstyret sommerhus

Det flotte sommerhus har 3 gode soveværelser med plads til i alt 6 personer. Her er 2 værelser med dobbeltsenge og et soveværelse med 2 enkeltsenge. Alle soveværelser har gode brede senge, fladskærm og klinkegulv med gulvvarme. I værelset med enkeltsengene er der desuden indbygget en DVD afspiller i tv’et. Her er 2 flotte badeværelser med gulvvarme. Det ene med boblebad og adgang til sauna. Lækkert og veludstyret køkken i åben forbindelse med den flotte stue. Stuen er velindrettet med komfortable møbler og brændeovn og herfra er der storslået udsigt over området og til Ringkøbing Fjord. Du får her også gratis trådløst internet.

Udekøkken og terrasse

Flot afskærmet terrasse med pragtfuld udsigt. Terrassen er udstyret med liggestole, havemøbler og grill. Her er desuden indrettet et godt udekøkken med fiskerenseplads og i skuret står en ekstra fryser med plads til fangsten.

Centralt og alligevel helt alene

Skodbjerge ligger midt på tangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her er høje klitter og lange flotte strande. I har kun 5 minutter i bilen til Hvide Sande, hvor der er masser af hyggeligt miljø på havnen og gode muligheder for at få aftensmaden på krogen.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3815

D.
sagde , Danmark

Et super lækkert sommerhus med alt i udstyr. Lækre terasseområder. Fantastisk udsigt ud over fjorden.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.005
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...