Feriehus til 6 personer i Skodbjerge ? hund er tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Sommervej 19, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3969

Velindrettet og smagfuldt møbleret feriehus i Skodbjerge. Der er en skøn udsigt over det smukke klitlandskab mod vest. Huset er løbende blevet renoveret og fremstår lyst og moderne med rengøringsvenlige gulve samt lyse vægge og lofter. Udover, at gulvene er rengøringsvenlige, er der gulvvarme i både køkken og begge badeværelser.
I dette hus er man tæt på den helt unikke natur. Hund tilladt!

Skønt feriehus til 6 personer i Skodbjerge

I dette feriehus kan familien nyde den vidunderlige udsigt og den fantastiske ro, som der er i området. Skodbjerge er kendt for den smukke og varierede natur med lyng og marehalm og hvide klitter. Huset er hyggeligt og velholdt, og det indbyder til afslapning og hygge. Der er ikke langt til Hvide Sande, hvor der er mange indkøbsmuligheder og gode restauranter. Er man lystfisker, er slusen altid et godt fangststed, ligesom den stadigvæk aktive fiskerhavn er et besøg værd.

Skønne vandreture for familier med børn og hund

Området omkring feriehuset er indbydende til lange og skønne vandreture med børn og hund. Både i klitlandskabet og på de markerede stier, som forbinder hele området mellem Hvide Sande og Bjerregård. Vesterhavet ligger ikke langt fra huset, og kan også både fornemmes og høres fra terrasserne omkring huset. Havet er aldrig ens, og det er altid en stor og skøn oplevelse at opholde sig her; den friske luft og de voldsomme kræfter er fantastiske.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2014 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...