Feriehus med skøn terrrasse, udhus og god beliggenhed

3
icon
icon
icon

Vesterledvej 52, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3007
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Vesterledvej 52 har en god beliggenhed i rolige omgivelser nær stranden, så I kan nyde en afslappende ferie med gåture langs vandkanten og grillaftener på terrassen. Den hyggelige havneby, Hvide Sande, hvor I både kan shoppe, fiske og dyrke forskellige former for vandsport, ligger ikke langt derfra.

Hyggeligt feriehus med personlighed

Feriehuset er velholdt, og man har gjort meget ud af at indrette det med et personligt præg og omtanke for, hvad I som feriegæster har brug for under ferien.

Derudover emmer huset af hygge og gæstfrihed, så I kan roligt lade som om I er hjemme og forkæle jer selv med afslapning i den hyggelige stue og lidt ekstra lækkert fra det praktiske køkkenet.

Dejlig terrasse i rolige omgivelser

Da terrassen vender både mod syd og mod vest, har I god mulighed for at nyde solskinsdagene hér, og endda slutte den af med en hyggelig grillaften.

Der er god plads, så I kan sagtens tage plads i de gode havemøbler og liggestole og uforstyrret nyde en god bog eller surfe lidt rundt på det gratis trådløse internet.

Rolig, men stadig central, beliggenhed

Feriehuset ligger i det rolige område, Haurvig, hvor I ikke har langt ned til stranden. Men huset er ikke alene perfekt til en afslappende ferie i naturen. Det er også ideelt, hvis I gerne vil ud og opleve området, tage på udflugter eller prøve sjove aktiviteter.

Lademuligheden for elbilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Hvide Sande ligger ikke langt derfra, og her kan I nyde en dejlig dag med lidt shopping, café- eller restaurantbesøg samt hyggelige gåture på havnen og ved stranden.

Praktisk udhus – perfekt til medbragt udstyr

Ved feriehuset har i et lille udhus til rådighed. Så hvis I er kommet for at fiske eller surfe, er der mulighed for at magasinere jeres udstyr her.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3007

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, kleines Ferienhaus, relativ neu renoviert, sehr gut und ausreichend ausgestattete Küche. 2 eingezäunten Terrassen, für Hundebesitzer bei entsprechenden Außentemperaturen ideal. Gute Nähe zum Strand mit sehr hohen Dünen und auch zum Heidegebiet. Lediglich zum Einkaufen geht es nur mit Auto.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus wurde vor kurzem renoviert und befindet sich Ausstattung und Mobiliar betreffend auf aktuellem Stand. Der zweite Fernseher im Schlafzimmer, das große Bad und die Wallbox sind dabei besonders hervorzuheben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für 2 Erwachsene und 1 Kind mit Hund ausreichend . Es ist mit viel Liebe und Sorgfalt eingerichtet . Die Küche besitzt über eine sehr gute Ausstattung. Das Badezimmer sowie die Schlafräume und die Wohnküche sind sehr modern / warm eingerichtet , skandinavisch

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2021 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...