Sommerhus på naturgrund med brændeovn og hund tilladt

2.5
icon
icon
icon

Vinterlejevej 1, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3077
5 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt hyggeligt sommerhus, bygget i træ og med indvendig træbeklædning, beliggende på en kuperet naturgrund. Huset velholdt, og omkring det er der nolge dejlige terrasser. Der er 6 sovepladser i huset, og badeværelset er renoveret i 2004. Det er tilladt at medbringe 1 hund.

Charmerende sommerhus med plads til 1 hund

Der er 3 soveværelser med trægulv i sommerhuset. 2 af værelserne har hver en dobbeltseng, det sidste værelse har 2 enkeltsenge, hvor den ene er placeret lidt højere og på tværs af den anden. Badeværelset er renoveret i 2004 og har er gulvvarme og en bruseniche. I køkkenet er der en frostboks på 10 L i forbindelse med køleskabet. Stuen er rigtig hyggelig med trægulv og træloft til kip m/synlige bjælker. Der er brændeovn, et fladskærms-TV og en DVD.

Gode terrasser på skøn naturgrund

Der er skønne terrasser omkring sommerhuset; terrassen mod sydvest er delvist overdækket, mod øst er den delvist afskærmet. Mod nord er terrassen placeret mellem huset og udhuset, og sammen med den nærliggende klit er der ofte læ at finde her. Det er tilladt at medbringe 1 hund i huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3077

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich war alleine unterwegs und habe nichts vermisst in dem Haus. Man ist für sich alleine, die Straße stört überhaupt nicht und ich habe die Zeit einfach nur genießen können. Sowohl der Ofen als auch die Wärmepumpe sorgten für kuschelige Wärme. Es war ausreichend Geschirr vorhanden und für meine Bedürfnisse auch genug saubere und funktionstüchtige Küchengeräte. Ich war zufrieden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt zwischen Fjord und Nordsee ziemlich direkt an einer Schnellstraße . (Stört nicht! Hätten wir nie gedacht – aber das Haus ist top isoliert!) Es ist alles drin, was man braucht! Die riesige Fensterfront .. schön!! Man sieht die mit Heide bewachsene Natur, die Dünen… da stört das eine oder andere Auto gleich 0,0.
Zurück ins Haus: wir haben nur ein Bett genutzt, in dem wir sehr gut geschlafen haben. Küche ist mit allem ausgestattet, was man so braucht (wir würden beim nächsten Mal nur ein scharfes Messer mitbringen;-), Esszimmer an der Küche, das Wohnzimmer ist sehr gemütlich eingerichtet, TV , Ofen, 2 Sofas, Stühle… süß!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet eine einfache, solide Ausstattung, ist hell und freundlich und gut gelegen. Man ist fussläufig schnell am Fjord und auch am Strand. Für Reisen mit einem Hund ist es wirklich ideal.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.900
Renoveret / Byggeår:2024 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...