Yderst velholdt og billigt feriehus med terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon
Baunebjergvej 32, Haurvig - Søg på husnr. D3078

Du får rigtig meget for pengene i dette dejlige og meget velholdt feriehus i Haurvig. Huset er lyst og venligt indrettet og har plads til 4 personer. Der hører en god og delvist overdækket terrasse til huset. Og her er naturligvis både havemøbler og grill.

Billig ferie i sommerhus i Haurvig

Haurvig er et dejligt og roligt sommerhusområde. Her finder du et let kuperet klit-/naturområde med havet, strand og klitter på den ene side og Ringkøbing Fjord med sit rolige vand på den anden side. I Haurvig kan du både være aktiv og kulturel. Her kan du bla. ride på heste, windsurfe, fiske i put & take sø og besøge det smukke lokalhistoriske museum Abelines Gård.

Yderst velholdt feriehus

Et rigtig dejligt og meget velholdt feriehus med en lys og hyggelig indretning. Der er 3 gode soveværelser, hvoraf 1 er med dobbeltseng, 1 med separate senge og det sidste med en køjeseng. Alle værelser er med gulvtæppe. Huset har et fint badeværelse med bruser. Stuen er hyggeligt og pænt indrettet og indbyder til samvær og hygge foran den dejlige brændeovn. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen. Her kan maden forberedes alt, imens snakken går med familien eller vennerne i stuen.

Skøn, delvist overdækket terrasse

Dette feriehus har en rigtig dejlig og delvis overdækket terrasse med gode møbler til de dejlige sommerdage. Tag en lur på liggestolen eller hvad med en hyggelig grillaften sammen med familie og venner. Til de mindste feriegæster er der en sandkasse.

Et rigtig godt udgangspunkt for en god og billig familieferie i sommerhus i Danmark.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.309
Renoveret / Byggeår:2006 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vinterleje Havn
  • Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Hvide Sande Sydstrand (ca. 10 kilometer)
  • Fiskeriets Hus (ca. 10 kilometer)
  • Lyngvig Fyr (ca. 15 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 20 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...