Lyst og lækkert sommerhus med loft til kip

3.5
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 32, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3078
4 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus på Baunebjergvej 32 er beliggende i Haurvig. Sommerhuset er lyst og venligt indrettet og har plads til 4 personer. Haurvig ligger på Holmsland Klit, en ca 40 km lang klittange, der afskærer Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet. Sommerhuset er renoveret i 2022 med nyt køkken og badeværelse.

Sommerhus med energibesparende varmepumpe

Sommerhuset på Baunebjergvej 32 er et rigtig dejligt og meget velholdt feriehus med en lys og tidsvarende indretning.

Stuen er hyggelig og pænt indrettet og indbyder til  fælles samvær og hygge foran den dejlige brændeovn. Her er desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte til at holde en behagelig temperatur i rummet. I stuen er der laminatgulv og behagelige møbler. Sæt jer i sofaen med en kop varm kaffe, mens I reflektere over dagens oplevelser.

Køkkenet står i åben forbindelse med stuen. Her kan maden forberedes alt, imens snakken går med familien eller vennerne i stuen. I køkkenet er der køleskab, opvaskemaskine samt mikroovn.

3 soveværelser

Der er 3 gode soveværelser, den ene med dobbeltsenge, 1 med to seperate senge og en med køjesenge. Der er laminatgulv i soveværelserne, ligesom i resten af feriehuset.

Badeværelset er med fliser på væggene og i brusenichen. Her er lyst med rustikt klinkegulv.

Skøn, delvist overdækket terrasse

Dette feriehus har en rigtig dejlig og delvis overdækket terrasse med gode møbler til de dejlige sommerdage. Tag en lur på liggestolen eller hvad med en hyggelig grillaften sammen med familie og venner? Til de mindste feriegæster er der en sandkasse.

Et rigtig godt udgangspunkt for en god familieferie

Haurvig er et dejligt og roligt sommerhusområde. Her finder du et let kuperet klit-/naturområde med havet, strand og klitter på den ene side og Ringkøbing Fjord med sit rolige vand på den anden side. I Haurvig kan du både være aktiv og kulturel. Her kan du bla. ride på heste, windsurfe, fiske i put & take sø og besøge det smukke lokalhistoriske museum Abelines Gård.

Her bor I lige midt i den vesjyske natur, som til tider kan være barsk og rå og samtidigt det mest beroligende sted i verden. 

Eller kør en tur i området, besøg den hyggelige fiskerby Hvide Sande. Her kan familien f.eks selv fange dagens aftesmad ved slusen. Der er masser af shoppingmuligheder og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3078

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein gepflegtes Ferienhaus und vor allem pflegeleicht. Eine komplette neue Küche oder Einrichtung. Wir haben uns sehr wohlgefühlt. Der Preis ist auch angemessen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches kleines Ferienhaus mit neuer Küche. Das Bad ist klein aber auch neu. Für einen Urlaub zu zweit sehr gut geeignet.
Die Straße ist von der Terrasse aus zu hören, was uns im Herbst aber nicht gestört hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Geschmackvoll eingerichtetes Haus zum Wohlfühlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.309
Renoveret / Byggeår:2022 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (79 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...