Skønt og velholdt feriehus på Vesterledvej i Haurvig

3.5
icon
icon
icon
icon

Vesterledvej 50, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3104
5 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Bare 650 meter fra vandet ligger dette hyggelige og meget velholdte sommerhus på en dejlig naturgrund. Feriehuset har to rigtig dejlige terrasser, som begge er helt lukkede. Det perfekte valg for børnefamilien, som gerne vil have styr på familiens mindste – eller for dig, der gerne vil have hunden med.

Lille feriehus med dejlig indretning

Det dejlige feriehus på Vesterledvej 50 er indrettet helt enkelt i sort og hvidt med enkelte farvestrejf i form af træmøbler og træ på vægge og lofter. Træoverfladerne skaber et dejligt varmt indtryk i sommerhuset, som passer godt til feriestemningen. Også på de køligere dage er her hyggeligt – slap af i sofaen foran den knitrende ild i brændeovnen og med en god film – der er Chromecast til TV’et.

Fra feriehusets stue- og opholdsrum er der direkte udgang til ét af terrasseområderne. I sommermånederne, når solen skinner fra en skyfri himmel, øger det stuen med flere m2, og der bliver et dejligt samspil mellem ude- og inderum. Har I hund eller hunde, så er de også meget velkomne i feriehuset.

Dejlige uderum

Feriehuset har to helt lukkede terrasser, hvor I kan sidde helt i fred og ro og nyde en lækker middag fra grillen – uden at skulle bekymre jer om, at familiens mindste løber væk – eller at hundene kan smutte væk. En del af den ene terrasse er overdækket. Det er med til at forlænge de dejlige, lyse sommeraftener på terrassen. Samtidig betyder det også, at terrassen ofte kan tages i brug i det tidlige forår.

Til sommerhuset hører desuden en carport, hvor I kan parkere bilen i ly for vind og vejr.

Sommerhus på Vesterledvej

Vesterledvej ligger i feriehusområdet Haurvig ca. 7 kilometer fra havnebyen Hvide Sande. Det er et område, der har meget at byde på. Vejen ligger i et dejligt, kuperet terræn, som er utrolig flot at udforske på cykel eller til bens. Vejen ligger samtidig i kort afstand til stranden, hvor I kan bade, lave sandslotte eller lede efter rav.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3104

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und gut ausgestattetes Ferienhaus in dem sich gut erholen kann

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus befindet sich in ruhiger Lage gut mit dem Auto zu erreichen. Die Terasse ist gemütlich, vor Blicken von aussen geschützt und komplett eingezäunt. Terrassemöbel und Grill sind ausreichend vorhanden. Das Haus ist gemütlich eingerichtet. Die Küche ist ausreichend mit Geschirr bestückt. Es gibt 2 Schlafzimmer mit Doppelbetten und ein Schlafzimmer mit einem Einzellbett sodass 5 Gäste in dem Haus einen Platz finden. Die Betten sind gepflegt und bequem. Das Badezimmer ist etwas klein aber ausreichend. Wir haben uns in dem Ferienhaus sehr wohl gefühlt und würden es auf jeden Fall wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine herrliche, sonnige Woche in diesem schönen sauberen Haus. Die Terrasse war unser Highlight, da sie komplett eingezäunt ist und unser Hund sich dort frei bewegen konnte, ohne das wir aufpassen mussten.Eine Microwelle haben wir vermisst und statt Duschvorhang wäre eine Kabine schön.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...