Stilrent og veludstyret feriehus med god beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Riskrogvej 42, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3105
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Til familien eller venneparrene, der gerne vil holde en dejlig afslappet ferie i et feriehus, hvor der ikke er sparet på kvalitet, udstyr eller detaljer. Så her kan I nyde en tur i spa og sauna, læse en god bog foran stuens flotte brændeovn, nyde solen på terrassen eller gå en tur til Vesterhavet.

Veludstyret og moderne feriehus med gode detaljer

Feriehuset er moderne og stilrent indrettet, så det fremstår særdeles indbydende til en afslappende ferie.

Der er to flotte badeværelser, hvoraf det ene er med spabad og sauna, så I kan blive varmet godt igennem og få kroppen til at slappe helt af efter en dejlig tur ved stranden.

Og det virkeligt flotte og veludstyrede køkken vil med sikkerhed vække den indre kok og give jer lyst til at kokkerere lidt ekstra godt under ferien. Her i køkkenet er bl.a. installeret en Quooker (kogende vandhane) og en indbygget kaffemaskine.

I stuen er der loft til kip og et stort vinduesparti, så her kan I nyde følelsen af rummelighed og udsigten til naturomgivelserne, mens den flotte brændeovn spreder en god varme og en hyggelig atmosfære. Huset er godt isoleret efter de nyeste standarder, og er også velegnet til vinterferien.

Skøn beliggenhed på en rolig naturgrund – det bedste udgangspunkt for en vellykket ferie

I vil sikkert også blive begejstrede for feriehusets gode beliggenhed, da der ikke er langt ned til stranden, hvor I altid kan nyde en dejlig gåtur. Og i området findes der gode stier til gå- og cykelture, så I kan komme ud og opleve lidt mere af området. Følg evt. stien ind til Hvide Sande, der har et hyggeligt havnemiljø med både spisesteder og butikker.

Dejlig uforstyrret terrasse med udsigt over landskabet

Da feriehuset ligger i et flot naturområde, kan I fra den gode åbne terrasse nyde udsigten til hede- og klitlandskabet. Og et bedre scenarie til en hyggelig grillaften eller en dejlig dag i liggestolen er ikke let at finde. Terrassen har også et halvtag, hvis I trænger til lidt ly eller skygge.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3105

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus versteckt in den Dünen – gute Aufteilung für einen Familienurlaub – viele Terrassenplätze-Sitzgelegenheiten, die an verschiedenen Tageszeiten nutzbar sind .
Tolle Waschküche! Sehr schön mit Baby .

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus, tolle Lage, absolut ruhig gelegen. Super Aussicht, große Terrasse, Strandnähe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus, was Erwartungen für einen ruhigen und schönen Urlaub erfüllt

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.400
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...