Strandnært sommerhus til 4 personer i Haurvig

3.5
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 8B, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3127
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Med kun 200 meter til havet er dette sommerhus ideelt for jer, som nyder den friske vesterhavsluft og lyden af brusende bølger på jeres ferie. Sommerhuset er renoveret i 2022, og på de 61 m2 er der fint plads til 4 personer. Ideelt til den lille familie eller et par venner, som ønsker at holde ferie sammen.

Hygge ved brændeovnen

På Havbjergevej 8B vil I føle feriestemningen straks, I træder indenfor. I stuen kan I hygge jer med en god bog eller se en TV-serie sammen på Apple-TV. Lad ilden i brændeovnen knitre på kølige dage, og nyd den varme stemning brede sig. I det moderne køkken er alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre, hjemmelavede måltider. Især lystfiskere vil sætte pris på den separate fryser på 80 l.

De 4 sovepladser er fordelt med en dobbeltseng i et soveværelse og 2 enkeltsenge i et andet. Her kan I blive godt udhvilede i den friske vesterhavsluft. Læg mærke til, at den gør noget godt for nattesøvnen. Badeværelset har gulvvarme, så I ikke får kolde fødder under tandbørstningen. Den energibesparende varmepumpe hjælper med til at holde en konstant og behagelig temperatur i feriehuset.

Udeliv på terrassen

Terrassen ved feriehuset har både en åben og en overdækket del, så alt efter, hvor stærk solen er, kan I altid finde en behagelig plet at opholde jer på. Slap af i havemøblerne eller de komfortable liggestole, og nyd udsigten til den fine klitgrund. Tænd op i grillen, og slut dagen af med et lækkert grillmåltid, imens vinden lægger sig. Snyd ikke jer selv for en aftentur til Vesterhavet, hvor I kan opleve en af Danmarks smukkeste solnedgange.

Med Haurvig som base

Havbjergevej 8B ligger ganske tæt ved første klitrække ud mod Vesterhavet. Tag kikkerten med, hvis I holder af naturoplevelser. Her, på den smalle landtange imellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, er et meget varieret dyre- og fugleliv. Fiskerlejet Hvide Sande er også et besøg værd – her er et væld af butikker, caféer og restauranter, og havnestemningen fornægter sig ikke. Har I lyst til at købe fisk med hjem til frokost eller aften, er der butikker med både frisk- og røget fisk. Har I lyst til at dyrke vandsport, er der også masser af muligheder rundt om fjorden og ved havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3127

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zu zweit Ende November hier.
Bereits bei der Zufahrt zum Haus und anschließendem Betreten des Hauses waren wir überzeugt – hier werden wir eine glückliche Zeit erleben.
Sehr hochwertig und gemütlich eingerichtet. Großes Bad mit toller Dusche.
Neue Küche mit exklusiven Geräten.
Sauber und geschmackvoll eingerichtet.
Die Betten inkl. der Bettwäsche perfekt, wir haben gut geschlafen.
Viele Sitzmöglichkeiten draußen, egal ob Vormittags oder Nachmittags.
Keine 10 Minuten zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines aber feines Häuschen,in toller Dünenlage. Ausstattung alles da was man brauchte. Die Lage war top,vom Wohnzimmer genoss man den Ausblick auf die Dünen. Der Weg zu den Dünen war kurz und gut zu meistern. Die Betten waren super. Uns hat es prima gefallen, wir kommen gern wieder …..

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein unglaublich charmantes, gemütliches und sehr modern eingerichtetes Ferienhaus.
Es ist sehr nahe am Strand und dennoch etwas in den Dünen abgelegen und sehrt ruhig, weil keine Spaziergänger am Haus vorbeikommen konnten.
Wir haben hier zu zweit gewohnt, so dass die Größe des Hauses perfekt für uns war.
Wir haben viele Dinge, wie Decken oder Küchenutensilien selbst mitgebracht und waren erstaunt, dass wir dies nicht hätten tun müssen.
Es hat uns an Nichts gefehlt und wir haben uns pudelwohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:61 / 2.018
Renoveret / Byggeår:2022 / 2000

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...