Sommerhus med stråtag på skøn naturgrund tæt ved strand

4
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 13, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3131
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt sommerhus med stråtag og skøn beliggenhed i sidste klitrække på en 2.312 m2 stor naturgrund. Huset er delvist renoveret med bl.a. nyt køkken i 2008. Der er flisegulve i køkken og stue mens værelserne har trægulve. Overalt i huset er der lyse trælofter. Det er tilladt at medbringe 2 hunde.

Førsteklasses beliggenhed

Dette sommerhus er beliggende kun 100 m fra strand og det brusende Vesterhav. Huset på Havbjergevej i Haurvig er på 90 m2 og har 3 soveværelser – alle med trægulv. Badeværelset har gulvvarme, en bruseniche, en sauna samt en vaskemaskine. Køkken og stue har flisegulv og er placeret længst mod vest, hvor udsigten fra alle vinduer inkluderer den skønne naturgrund og ikke mindst klitterne. Køkkenet er fra 2008 og passer godt ind i husets stil. Her finder du både opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 30 liter. Stuen har synlige loftsbjælker, en super hyggelig brændeovn samt TV og radio. Fra køkkendøren er der adgang til en delvist lukket terrasse mod syd, og fra stuen er der adgang til terrassen mod vest.

Terrasser og naturgrund

Der hører 3 terrasser til huset. Én terrasse mod øst, som er skøn i formiddagstimerne. Den lille og delvist lukkede terrasse mod syd er velegnet til solbadning, mens den delvist overdækkede terrasse mod vest er velegnet til grillaftener, hvor man kan nyde solnedgangen på nærmeste hold. Naturgrunden passer perfekt ind i den omkringliggende natur og de meget nærtliggende klitter. Fra huset og grunden er man på stranden næsten omgående, og havets fantastiske brusen høres hele tiden.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3131

D.
sagde , Ringsted

Skønt, hyggeligt hus. Dejlig atmosfære – ikke sommerhus-agtigt 🙂
Enkelt indrettet, der var hvad der skulle være, let at gøre rent efter 2 hunde.
Anbefalelsesværdigt.

D.
sagde , Danmark

Flot hus, perfekt beliggende!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.312
Renoveret / Byggeår:2008 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...