Klassisk feriehus til 4 i rolige omgivelser for enden af stikvej

3
icon
icon
icon

Vesterledvej 46, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3231
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus nær Vesterhavet i rolige omgivelser for enden af en stikvej? Med udsigt over det smukke klitlandskab indbyder terrassen til hyggelige stunder med familien. Det hyggelige og velholdte træsommerhus kan huse fire gæster og deres firbenede ven.

Hjemlige fornemmelser og langt fra hverdagen

Sommerhuset er lyst og velegnet til den lille familie, to hold venner eller parret, der ønsker et afbræk fra hverdagen. I rolige, hjemlige omgivelser kan I trække jer tilbage og nyde at holde fri langt fra hverdagen. Her kan I alle samles og skabe skønne ferieminder. Saml jer om spisebordet til en lækker brunch, mens dagens program planlægges. Efter dagens udflugt kan I sætte jer godt til rette i sofaen med kortspil, yndlingsbogen eller til filmhygge. Hold indeklima og rummet behageligt med den energibesparende varmepumpe eller tænd op i brændeovnen. Brændeovnens hygge og varme breder sig i rummet, og det samme gør duften fra køkkenet.

I feriehusets planløsning finder I også et fint badeværelse samt to gode soveværelser. Begge værelser er indrettet med dobbeltsenge, så I kan få en gode nattesøvn og være udhvilet til feriens program.

Morgensol og sommerhushygge når det er bedst

Beliggende i naturskønne omgivelser på en stor 2500 m2 naturgrund, kan I nyde morgensolen og den friskbryggede kaffe, mens fuglene kvidrer i baggrunden.

Terrassen er åben og delvist afskærmet, så her er der god mulighed for, at I kan sidde og nyde jeres ferie og solens varme stråler fra havemøblerne og liggestolene i fredelige omgivelser.

På terrassen har I også en gasgrill til rådighed, så I kan lave en lækker grillmiddag om aftenen. Efter et lækkert måltid og noget koldt at drikke, kan I begå jer langs stierne i klitterne, som vil føre jer til det smukke brusende Vesterhav. Her venter jer en smuk solnedgang.

Oplevelserne er lige her

Oplev naturen, fjorden, hedeområderne og klitterne lige udenfor døren. Området er bl.a. kendetegnet for de smukke strande og sine gode cykelstier langt fra vejen og lige bag klitterne.

Er man til aktiv ferie, er en cykeltur til Hvide Sande (7 km) oplagt. Her er flere aktiviteter, bl.a. kabelbane med vandski og surfskole ved Ringkøbing Fjord. Byen er altid et besøg værd med sit aktive og spændende havnemiljø. Besøg evt. Fiskeriets Hus, Fiskeriauktionen – eller gå rundt på havnen, se på butikker og cafeer.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3231

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein frisch renoviertes Ferienhaus, das allgemein richtig gut ausgestattet ist. Besonders toll und modern ist aber die Ausstattung der Küche. Bis zum stand sind es circa 5min. Der Ofen kriegt das Haus sehr schnell warm. Es war nicht nötig im Februar Heizung oder Wärmepumpen zu benutzen. Wir kommen gerne wieder:)

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, kleines, gemütliches Ferienhaus!
Perfekt um sich zu zweit (oder viert) ein paar kuschelige Tage im Herbst/Winter zu machen! Tolle Ausstattung und wirklich gemütlich die Zeit vor dem Kamin zu verbringen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine schöne Lage mit Blick zum Fjord. Haus sehr gemütlich und mit gutem Inventar

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 2.502
Renoveret / Byggeår:2017 / 1960

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...