Hyggeligt sommerhus til 4 personer med brændeovn

4
icon
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 63, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3268
4 pers.
Antal personer
975 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Haurvig finder du dette lille og charmerende sommerhus, som er perfekt til en rolig og afslappende ferie. Sommerhuset har en dejlig åben terrasse, hvor i kan nyde en grillaften sammen. Brændeovnen i stuen sørger for en hyggelige og afslappende stemning om aftenen.

Lille og hyggelig med masser af mulighed for skønne timer

Sommerhuset på Kr. Madsens Vej 63 på 86m² er hyggeligt og ideelt for op til 4 personer. Her er der plads til den lille familie eller et par, der ønsker at nyde deres ferie sammen. Huset er smukt og der er ingen tvivl om, at du føle dig hjemme fra starten.

Der er masser af muligheder for sjov og samvær. Efter en lang dag i den friske luft kan I samles omkring bordet og spise en lækker middag sammen, inden i sætter jeg i sofaen og slapper af, mens opvaskemaskinen overtager det praktiske arbejde.

Hvis du er på ferie i de køligere efterårs- og vintermåneder, kan du slappe af foran de knitrende flammer i brændeovnen efter en dejlig gåtur i naturen. Brændeovnen giver ikke kun varme, men spreder også en charmerende atmosfære, mens vinden pifter udenfor døren.

Grill på terrassen som afslutning på dagen

På terrassen kan du virkelig nyde solen og afslutte en perfekt dag. tænd op for grillen på de lune sommeraftener og nyd et lækkert måltid på terrassen.

Du kan slutte aftenen af ved at slappe af med et køligt glas vin, mens solen går ned over klitterne i et smukt farvespil.

Tag på udflugt omkring Ringkøbing Fjord

Hvis du har lyst til at udforske en lille by, er en tur til den maritime havneby Hvide Sande et godt tip. Omkring den hyggelige havn vil du opleve en helt særlig atmosfære, og de små butikker og caféer er altid et besøg værd, uanset årstiden.

For eventyrlige rejser ind i fortiden kan du besøge Bork vikingehavn – besøg vikingeskolen, lav snobrød og prøv kræfter med bueskydning.

Til 2024 bliver der tilbygget en entré til feriehuset.  

Det siger vores gæster om sommerhuset D3268

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus für max. 4 Personen
Sehr ansprechend eingerichtet, modern und schöne Deko.
Toller Blick durch die Glasfronten.

DE
D.
sagde , Deutschland

An dem Ferienhaus hat uns der offene Wohnbereich gefallen. Durch die zwei großen Fensterseiten ist der Wohnbereich schön hell.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein sauberes und lichtdurchflutetes Ferienhaus für 4 Personen. Von der Wohnküche mit großer Sofa-Sitzecke gehen zwei kleine Schlafzimmer mit Einbauschränken und jeweils einem Doppelbett sowie das kleine aber sehr gepflegte Bad ab.

Die Küche ist vollständig eingerichtet und es sind alle notwendigen Gerätschaften und das Geschirr für den täglichen Gebrauch vorhaben. Der Kühlschrank und der Gefrierschrank sind ausreichend groß. Die Küche bildet zusammen mit Esstisch und Sofa den Mittelpunkt des Hauses.

Das Haus ist zur Hälfte mit einer Holzterrasse umrandet, sodass man sich abhängig vom Wind- und Sonnenstand jederzeit ein angenehmes Plätzchen zum Entspannen suchen kann. Es ist allerdings anzumerken, dass die Hauptterrasse mit Tisch und 4 Stühlen zur Straße raus gelegen ist. Diese Straße ist regelmäßig befahren und liegt nur etwa 200-300m vom vorderen Teil des Hauses entfernt. Die Geräuschkulisse ist daher vorhanden, aber nicht beeinträchtigend.

Am Eingang befindet sich ein separater Geräteschuppen, welcher zum Beispiel einen Staubsauger und Wischer sowie eine Waschmaschine und Wäscheständer für den Gebrauch der Gäste bereithält.

Insgesamt handelt es sich um ein sehr gepflegtes und gemütliches Häuschen, welches sowohl für den Pärchenurlaub als auch für die kleine Familie ausreichend Platz bietet.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:86 / 1.448
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...