Skønt sommerhus med 1. klasses beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 21, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3273
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Med ferieadresse på Havbjergevej 21 får I et dejligt muret sommerhus med stråtag opført i førsteklasses materialer og naturligvis fuldt isoleret for vinterbrug. Feriehuset har en enestående beliggenhed i allerførste række mod havet. Det ligger total ugeneret og med en afskærmet terrasse bygget ind i klitten.

Sommerhus i den yderste klit

Dette flotte sommerhus kan imødegå de fleste krav, man måtte have på ferien. Sommerhuset ligger ganske enkelt pragtfuldt, bygget helt ind i den yderste klit. Det har en stor skøn terrasse, og du kan som regel finde en læfyldt plet, hvor du kan nyde den friske luft i ro og mag. Terrassen er helt lukket, hvilket gør den perfekt, hvis du har småbørn eller din hund med på ferie. Nyd en god eftermiddag på liggestolen eller en dejlig aften med bøf på grillen og vin i glasset.

Alt hvad du skal bruge

Sommerhuset er indrettet med 3 rigtig gode soveværelser med trægulve, alle med dobbeltsenge og skabsplads. Du har 2 dejlige badeværelser med gulvvarme og bruser. I det største badeværelse er der et lækkert 2 personers boblebad og indgang til pæn sauna.

Køkkenet er nydeligt indrettet og meget veludstyret. Her er også opvaskemaskine og mikroovn. Stuen, som står i åben forbindelse med køkkenet, har trægulv og er pænt indrettet med spiseplads til 6 personer, hyggeligt sofahjørne, fladskærm og brændeovn. Her er masser af lysindfald og god udsigt gennem de mange store vinduer.

I feriehuset er der adgang til gratis internet med kabel og Wireless.

Haurvig, syd for Hvide Sande

Haurvig er et lille sommerhusområde, som ligger ca. 7 kilometer syd for Hvide Sande. Her ligger sommerhusene i læ af store klitter, i magelig gåafstand fra den lange smukke strand og Vesterhavet. På den østlige side af hovedvejen ligger en lille hyggelig havn, hvorfra der stadig fiskes på fjorden fra de små joller.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3273

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Feriengaus zeigt sich genau so wie dargestellt. Es war sauber, geräumig, hat eine sehr gute Raumaufteilung. Eundherum Dünen, Heideblumen, Sand- wie im Bilderbuch.

DE
D.
sagde , Deutschland

Superschönes Haus mit kleinen Einschränkungen

DK
D.
sagde , Danmark

Praktisk og pænt sommerhus med god plads og indretning
Gode senge
Dejlig lukket terasse

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.666
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...