Hyggeligt feriehus med dejlig lukket terrasse og varmepumpe

3.5
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 9, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3283
7 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Skønt feriehus, der er lyst og rummeligt indrettet, så du her kan tilbringe utallige hyggelige stunder sammen med familien. Der er også både spa og sauna, der indbyder til afslapning og selvforkælelse eller en sjov badetime med de små.

Charmerende feriehus til din næste ferie med familien

Feriehuset er lyst og rummeligt indrettet, så det fremstår indbydende til den afslappende ferie med dem, du holder allermest af. I hjertet af feriehuset har du den dejlige stue med brændeovn, spiseafdelingen og det åbne køkken, som tilsammen danner et naturligt samlingspunkt for hele familien.

En energivenlig varmepumpe hjælper med at holde omkostningerne på et fornuftigt niveau.

Dejlig lukket terrasse – helt perfekt til familier med småbørn og hunde

Feriehuset har også en stor skøn, lukket terrasse, hvor du helt bestemt vil tilbringe en stor del af ferien. Og da den er lukket, kan du sagtens lade småbørn og hunde gå rundt uden større opsyn.

På terrassen er der en overdækket hyggekrog, så du ikke skal lade en lille byge sætter en stopper for en hyggelig grillaften.

Skøn beliggenhed i Haurvig

Feriehuset ligger i Haurvig, som er et dejlig roligt og naturskønt område. Her bor du i gåafstand til Vesterhavet og stranden, der sagtens kan besøges hele året rundt. Derudover bor du tæt på Hvide Sande, som er en hyggelig havne- og turistby, der simpelthen skal opleves.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3283

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir kommen seit über 20 Jahren regelmäßig mach Dänemark aber so ein gut ausgestattetes und sauberes Haus hatten wir noch nie wir werden auf jeden Fall wahrscheinlich im November dieses Haus noch einmal mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus in sehr schöner Lage. Top Ausgestattet, gerade in der Küche. Schöne Aufteilung. Super Betten und Sauna und Whirlpool sehr schön. Wir kommen bestimmt wieder!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut ausgestattetes und gemütliches Ferienhaus mit toller Aufteilung der Räume. Das Haus hat gehalten, was die Fotos und die Beschreibung versprochen haben. Wir haben einen schönen Urlaub mit schöner Nähe zur fantastischen Nordsee verbracht.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2008 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...