Hyggeligt feriehus med aktivitetsrum og gode terrasser

4
icon
icon
icon
icon
Baunebjergvej 15, Haurvig - Søg på husnr. D3309
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt feriehus, der egner sig til familier både med småbørn og teenagere. Udenfor kan de små lege og gynge, mens du sidder på terrassen ved siden af og slapper af. Indenfor er der et dejligt aktivitetsrum med billardbord og dartskive, hvor især større børn og teenagere gerne vil opholde sig.

Skønt feriehus med sauna, så du også kan nyde lidt wellness

Feriehuset er indrettet i en flot, enkel stil, der giver et harmonisk og indbydende indtryk. I den hyggelige stue er der en dejlig brændeovn og en varmepumpe, der sørger for en behagelig varm temperatur. Og i det flotte køkken vil madlavningen sikkert gå som en leg, mens børnene kan sidde i spiseafdelingen lige ved siden af og spille spil.

Derudover har feriehuset to gode badeværelser, hvoraf det ene har en dejlig sauna, hvor du kan sidde i ro og fred og bare lade varmen få kroppen til at slappe helt af.

Praktisk aktivitetsrum, hvor du kan spille, lege og hygge dig med familien

Feriehuset har også et dejligt aktivitetsrum med billardbord og dartskive, hvor du kan spille og hygge dig med familien. For større børn er sådan et aktivitetsrum et sikkert hit. Og da der er et vidnuesparti mellem aktivitetsrummet og spiseafdelingen, kan du også følge lidt med i, hvad der sker.

Gode terrasser omkring feriehuset – perfekt til solskinsdage og grillaftener

Rundt om feriehuset har du flere gode terrasser, så der stort set altid er mulighed for at finde en plads i læ. Den ene terrasse er godt afskærmet og overdækket, så du har den perfekte plads til de hyggelige grillaftener.

På grunden er der desuden opstillet både gynger, sandkasse og et fint legehus, som familiens mindste sikkert vil sætte stor pris på.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3309

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med fine faciliteter. Godt til prisen!!Soverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, Billard, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vinterleje Havn
  • Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Hvide Sande Sydstrand (ca. 10 kilometer)
  • Fiskeriets Hus (ca. 10 kilometer)
  • Lyngvig Fyr (ca. 15 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 20 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...