Dejligt feriehus med skøn pavillon på 14 m2

3
icon
icon
icon

Vesterledvej 36, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3321
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige feriehus i Haurvig har en hyggelig pavillon på 14 m2, som er perfekt til hyggelige aftener og eftermiddage. Sommerhuset ligger tæt ved Vesterhavet og i et attraktivt feriehusområde. Feriehuset er indrettet med 3 soverum og har plads til 6 overnattende gæster.

Hyggelig og personlig indretning så du kan føle dig hjemme

Feriehuset er indrettet i en hyggelig og personlig stil, som giver varme og nærvær til sommerhuset. Her er der plads til, at familien kan samles og nyde hinandens selskab. Sommerhusets køkken ligger i åben forbindelse med stue og alrum. Det er her feriehusets hjerte er, og her I samles foran brændeovnen, når I er indenfor.

Indretningen i sommerhuset er lys og indbydende. I stuen er en hyggelig alkove, som er perfekt til afslapning på langs. Børnene vil også elske at bruge alkoven som en lille “hyggeoase” i stuen, hvor de kan lege.

Spabad og sauna til din velvære

Når dagen går på hæld, er det fantastisk at kunne starte spabadet og saunaen og mærke, hvordan varmen breder sig i kroppen. Det er velvære til både krop og sjæl særligt efter en lang og måske aktiv dag ude i det fri.

Godt uderum med pavillon på 14 m2

Feriehuset har en rigtig dejlig, lukket terrasse med havemøbler og grill. På dage hvor vejret ikke tillader, at I sidder på terrassen, har I mulighed for at rykke ind i den 14 m2 store pavillon, som også hører til feriehuset. Pavillonen forlænger sommerhyggen, og gør det muligt at være “ude” en langt større del af sæsonen.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3321

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in den Dünen gelegen. Der Wohn-& Essbereich ist modern eingerichtet. Bis auf eine Mikrowelle ist in der Küche alles vorhanden, außerdem bietet sie genügend Schränke als Stauraum für Lebensmittel. Die Schlafzimmer sind hell und zweckmäßig ausgestattet. Wir würden definitiv in dem Ferienhaus nochmal Urlaub machen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, bodenständig und gemütlich eingerichtetetes Ferienhaus.
Mit allem was man braucht um entspannte Urlaubstage zu verbringen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Steinhaus über Eck mit einer guten Zimmeraufteilung im vorderen Bereich. Das Badezimmer ein SPA Berreich sehr geräumig und gut aufgeteilt.
Der Wohn/ Eßberreich sehr groß mit einem gemütlichen Alkoven.Das ganze Haus ist gefliest.Das Haus hat relativ wenig Grundstück mit einer Schaukel, ist aber gut in die Dünenlandschaft eingebettet und geschützt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.400
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...