Luksusferiehus omgivet af skøn natur kun 150 m fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 6, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3385
7 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et yderst lækkert sommerhus beliggende på en kuperet klitgrund i Haurvig kun 150 meter fra Vesterhavet. Et rummeligt sommerhus med al tænkelig komfort og en gennemtænkt indretning. Her får I et stort alrum, hvor hele familien kan samles, spa og sauna, to soveværelser med eget bad og tv. Ankommer I med el-bil, kan I oplade den her såfremt eget kabel medbringes.

Højt til loft, stort alrum og tre badeværelser

Feriehuset er lyst og lækkert med store vinduer med panoramaudsigt over den smukke natur, højt til loftet og velindrettet med enkle farver. Op mod syv feriegæster og deres to firebenede venner kan her få en skøn ferie, hvor der er plads til familien, store som små. Her er fire gode soveværelser, hvoraf to er med dobbeltseng, fladskærms-TV og med egne badeværelser, ét værelse har to enkeltsenge og det sidste værelse én enkeltseng. Alle værelser har trægulve med gulvvarme. Feriehuset byder også på et stort tredje badeværelse, hvor I for alvor kan koble af og komme ned i gear. Her venter spaens varme boblende vand og saunaen efter en gåtur ved det brusende Vesterhav. Her finder I også vaskemaskine og tørretumbler, som er praktisk og fleksibelt særligt for børnefamilien.

Hjerterummet er det store alrum, der forener køkken og stue. Køkkenet er pænt og funktionelt, og det står i åben forbindelse med den hyggelige stue. Rummet har en god akustik takket være den specielle loftsbeklædningen. På denne måde kan I tilbringe mange skønne timer sammen uden at lave det helt samme – bag en kage til kaffen i køkkenet, sæt jer til rette med et brætspil omkring spisebordet eller i sofaen til filmhygge. Rummet kan I varme op med den energibesparende varmepumpe, som skaber en behagelig temperatur og et godt indeklima – På de køligere dage kan I også tænde op i brændeovnen, som spreder hygge og varme – slap af foran brændeovnen og nyd den smukke udsigt gennem de store vinduer.

Stor overdækket terrasse

Sommerhuset er omgivet af en stor og delvist overdækket terrasse, som kan nydes store dele af året.  Her er fine lækroge, hvor den smukke natur og udsigt kan nydes. Terrassen er naturligvis udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Den store terrasse er perfekt til grillaftner, og på de koldere sommeraftner kan I sidde i læ på den overdækkede del – her er også helt fantastisk med en god bog og morgenkaffen på en forårsmorgen.

I haven er der også tænkt på de mindste, så her venter sandkasse og gynger.

Oplevelserne ligger lige her

Oplev naturen, fjorden, hedeområderne og klitterne lige udenfor døren. Luksussommerhuset med den skønne beliggenhed er kun 150 meter fra Vesterhavet og midt i den skønne natur – og området her er kendetegnet ved gode cykelstier – igennem sommerhusområdet – væk fra vejen og lige bag klitterne.

Er man til aktiv ferie, er en cykeltur til Hvide Sande (7 km) oplagt. Her er flere aktiviteter, bl.a. kabelbane med vandski og surfskole ved Ringkøbing Fjord. Byen er altid et besøg værd med sit aktive og spændende havnemiljø. Besøg evt. Fiskeriets Hus, Fiskeriauktionen – eller gå rundt på havnen, se på butikker og cafeer.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3385

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist total schön und der Blick auf die Dünen fantastisch! Es fehlte uns an nichts. Die Terasse ist sehr groß und geräumig und dank der Überdachung auch bei Regen oder Wind gut nutzbar!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in diesem Haus sehr wohl gefühlt. Es ist sehr liebevoll eingerichtet und wir haben alles gefunden, was wir brauchten!
Besonders hervorzuheben ist die tolle Aussicht durch das viele Glas und die erhöhte Position. Wir hatten sehr viel Regen, aber durch den Blick und ein gemütliches Feuer im Kamin war es gut auszuhalten. Super ist der große überdachte Aussenbereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren das dritte Mal in diesem Ferienhaus und würden es immer wieder buchen. Ein Traumhaus in toller Lage was keine Wünsche offen lässt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.700
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...