Luksusferiehus med god beliggenhed, tæt på stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 6, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3385
7 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et virkeligt flot luksusferiehus med førsteklasses beliggenhed i Haurvig, på en kuperet klitgrund kun et par minutters gang fra havet. Huset har al tænkelig komfort, bl.a. 2 dobbeltværelser med eget badeværelse og stor terrasse rundt om huset.

Ferie på første klasse

Hvis du søger et luksusferiehus hvor der er tænkt på det meste, så kunne dette feriehus godt været svaret på dine drømme. Feriehuset har en skøn beliggenhed på en kuperet klitgrund i Haurvig, hvor fra du kun har ca. 150 meter til Vesterhavet. Haurvig er et lille sommerhusområde ca. 7 km. syd for Hvide Sande. Her har du havet som nærmeste nabo, men der er heller ikke langt til den lille hyggelige havn, Vinterlejehavn ved Ringkøbing Fjord.

3 badeværelser

Feriehuset er super velindrettet og her plads til hele familien og svigermor! Her er 4 soveværelser med plads til i alt 7 personer. 2 værelser med dobbeltsenge, fladskærms-TV og med egne badeværelser, 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med 1 enkeltseng. Alle værelser har trægulve med gulvvarme. Herudover er der et stort badeværese m. gulvvarme og med 2 personers boblebad og indgang til sauna. Husets hjerte er køkken og stueafdelingen. Her er åbent til kip og masser af smukt lysindfald gennem de store vinduespartier. Rummet har en fin akustik takket være det specielle materiale der er brug t i loftsbeklædningen. Køkkenet et flot og velindrettet og har køle/fryseskab og opvaskemaskine. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen, som er smagfuldt indrettet med flotte og komfortable møbler. Her er brændeovn, Fladskærm-TV, samt trådløst internet. Nyd ferien i dette skønne luksusferiehus, – slap af foran brændeovnen og nyd den smukke udsigt mod klitterne efter en lang spadseretur ved stranden.

Stor terrasse

Sommerhuset er omgivet af en stor og delvist overdækket terrasse på 3 sider. Her er fine lækroge hvor den smukke natur og udsigt kan nydes. Terrassen er naturligvis udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Den store terrasse er perfekt til en grillaften eller til hygge med en kop kaffe og en god bog.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3385

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus, dass durch die schöne Lage punktet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes Haus mit viel Luxus ( zB die 3 Bäder , Sauna , Whirlpool und Ofen). Die Lage und der Panoramablick sind super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Auch in dieses Jahr hatten wir eine erholsame Zeit in diesem wunderschönen Ferienhaus! Das Haus ist perfekt und bietet alles, was man für einen entspannten Dänemark-Urlaub für 7 Personen braucht!
Wir waren schon das dritte Mal im Haus D3385, wiedermal sehr begeistert und haben das Haus schon für 2024 wieder gebucht!
Sehr guter Service bei Esmark und ein tolles Haus für 7 Personen und unserem Hund!
G. Pietrusiak

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.700
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...