Luksusferiehus med god beliggenhed, tæt på stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon
5028
Havbjergevej 6, Haurvig - Søg på husnr. D3385

Et virkeligt flot luksusferiehus med førsteklasses beliggenhed i Haurvig, på en kuperet klitgrund kun et par minutters gang fra havet. Huset har al tænkelig komfort, bl.a. 2 dobbeltværelser med eget badeværelse og stor terrasse rundt om huset.

Ferie på første klasse

Hvis du søger et luksusferiehus hvor der er tænkt på det meste, så kunne dette feriehus godt været svaret på dine drømme. Feriehuset har en skøn beliggenhed på en kuperet klitgrund i Haurvig, hvor fra du kun har ca. 150 meter til Vesterhavet. Haurvig er et lille sommerhusområde ca. 7 km. syd for Hvide Sande. Her har du havet som nærmeste nabo, men der er heller ikke langt til den lille hyggelige havn, Vinterlejehavn ved Ringkøbing Fjord.

3 badeværelser

Feriehuset er super velindrettet og her plads til hele familien og svigermor! Her er 4 soveværelser med plads til i alt 7 personer. 2 værelser med dobbeltsenge, fladskærms-TV og med egne badeværelser, 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med 1 enkeltseng. Alle værelser har trægulve med gulvvarme. Herudover er der et stort badeværese m. gulvvarme og med 2 personers boblebad og indgang til sauna. Husets hjerte er køkken og stueafdelingen. Her er åbent til kip og masser af smukt lysindfald gennem de store vinduespartier. Rummet har en fin akustik takket være det specielle materiale der er brug t i loftsbeklædningen. Køkkenet et flot og velindrettet og har køle/fryseskab og opvaskemaskine. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen, som er smagfuldt indrettet med flotte og komfortable møbler. Her er brændeovn, Fladskærm-TV, samt trådløst internet. Nyd ferien i dette skønne luksusferiehus, – slap af foran brændeovnen og nyd den smukke udsigt mod klitterne efter en lang spadseretur ved stranden.

Stor terrasse

Sommerhuset er omgivet af en stor og delvist overdækket terrasse på 3 sider. Her er fine lækroge hvor den smukke natur og udsigt kan nydes. Terrassen er naturligvis udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Den store terrasse er perfekt til en grillaften eller til hygge med en kop kaffe og en god bog.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.700
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv og med gulvarme i stue, trægulv og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...