Hyggeligt stråtækt feriehus med åben pejs

3.5
icon
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 25, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3534
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Glæd jer til en rolig og hyggelig ferie i dette klassiske stråtækte sommerhus. De hvidmalede mure og stråtaget gør feriehuset særdeles charmerende og byder jer, som gæster, velkommen på den bedste måde.
Indenfor er sommerhuset træbeklædt og indrettet med flere hyggelige detaljer bl.a. en dejlig åben pejs til at fuldende den klassiske og charmerende stil. Den klassiske stil og den åbne pejs er med til at skabe den helt rigtige sommerhusstemning hele året rundt.

Varme og hygge under stråtaget

På denne idylliske grund med afskærmning af nåletræer og tæt på fjorden, fornemmer I allerede ved ankomst en behagelig ro. Allerede ved første skridt ind i feriehuset, vil I fornemme, at den rolige atmosfære fra udenfor også er til stede inde i sommerhuset, og I vil hurtigt føle hyggen sprede sig, specielt om aftenen, hvor I vil kunne mærke pejsens dejlige varme omkring jer, når I slapper af i sofaen.

Feriehusets åbne køkken indbyder også til hyggeligt samvær. Her kan du tilberede et lækkert måltid, men samtidig være en del af det som foregår ved spisebordet, måske der foregår en dyst i et spil kort eller måske der skal arbejdes en lille smule i ferien, så er det her en smart løsning, så man stadig kan være sammen.

Praktisk og komfortabel indretning sørger for afslapning

Fra feriehusets centrale gang har I adgang til de tre dejlige soverum, hvor du med sikkerhed kan få en god nats søvn og blive vækket af fuglesang næste morgen.
Sommerhuset har alt, hvad du behøver af moderne bekvemmeligheder såsom gulvvarme i bad, vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler, hvilket giver jer en komfortabel ferie og det gratis internet i feriehuset gør, at I kan holde jer opdateret med venner og familien derhjemme.

Ved dejligt vejr vil I uden tvivl tilbringe mange timer på de to afskærmede terrasser, hvor den ene heraf er delvis overdækket af stråtaget. Om aftenen kan i tænde for gasgrillen og nyde den lune aften med et lækkert måltid fra grillen og et koldt glas vin, mens solen farver himlen i de smukkeste farver.

Tæt på Vesterhavet og kun et stenkast fra Ringkøbing Fjord

Området Haurvig ligger på den sydlige del af tangen Holmsland Klit og er et dejligt og meget roligt område. Tag en smut til Ringkøbing Fjord eller en længere gåtur mod vest til stranden af Vesterhavet, som er kendt for sine kilometerlange, hvide sandstrande. Hvem ved, måske er I heldige at finde et stykke rav.

Med kun få minutter i bil fra Kr. Madsens Vej 25 ligger en lille købmand, og ønsker I at shoppe eller handle større ind er Hvide Sande et besøg værd. Her kan I også blive forkælet i byens caféer og restauranter, eller købe frisk fisk til aftensmaden.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3534

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus und Garten bietet alles was man braucht. Auch bei schlechtem Wetter kann man sich gut im Haus aufhalten. Größe und Zustand sind gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, aber sehr gemütliches und geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus mit schönem großen Garten (gut abgegrenzt von den Nachbarn). Küche ist bestens ausgestattet. Nur das Bad ist etwas klein. Haben uns hier sehr wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist hell und freundlich eingerichtet. Die Küche ist super ausgestattet.

Der Garten ist schön und nicht einsehbar. Nicht eingezäunt.

Gartenmöbel sind vorhanden. Ebenso Spielutensilien wie Federball etc.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.206
Renoveret / Byggeår:2016 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...