Dejligt sommerhus på klitgrund med udsigt til fjorden

3.5
icon
icon
icon
icon
2378
Vesterledvej 44, Haurvig - Søg på husnr. D3562

Dejligt og velholdt feriehus med en skøn beliggenhed på klitgrund med udsigt til Ringkøbing Fjord. Huset ligger i Haurvig bare 550 meter fra vandet. Et ideelt sommerhus for dig, der gerne vil bo i naturskønne omgivelser i et velholdt og pænt sommerhus.

Klitgrund med udsigt til Ringkøbing Fjord

Ferie og natur hænger for de fleste sammen. Især, når vi snakker om sommerhusferie. Dette sommerhus har en fin uforstyrret beliggenhed på en dejlig klitgrund i Haurvig. Det betyder, du og familien kan sidde helt ugeneret på terrassen og nyde solen og landskabet. Terrassen er desuden helt lukket og har en dejlig overdækning, som skærmer for solen om dagen og holder på varmen om aftenen. Det er også noget helt særligt at sidde her på en regnfuld dag og lytte til lyden af regn, der trommer mod taget. Bevæger du dig nogle meter op i den lille klit, der ligger ved siden af huset, finder du en lille udsigtsbænk, hvorfra du får en fantastisk udsigt til Ringkøbing Fjord.

Pæn og lys indretning

Overalt fremstår sommerhuset pænt og lyst i sin indretning. Husets centrale rum er det store opholdsrum, som ligger i forbindelse med køkkenet. Her er der åbnet op til kip, så rummet har højt til loftet. Det store vinduesparti i enden af rummet er også ført helt op til loftet og sørger for at lukke en masse lys ind i stuen.

Ved siden af brændeovnen er en lille alkove med forhæng, der kan trækkes for. Alkoven er en yndet plads for de fleste børn, der elsker at bruge pladsen som en lille hule. Det er også en dejlig plads, hvor du kan ligge og nyde udsigten til uderummet.

Liste

Liste over vores sommerhuse tæt på klitter.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:71 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2017 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, træ laminat og tæppe i stue, træ laminat og tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...