Dejligt sommerhus på klitgrund med udsigt til fjorden

3.5
icon
icon
icon
icon
Vesterledvej 44, Haurvig - Søg på husnr. D3562

Dejligt og velholdt feriehus med en skøn beliggenhed på klitgrund med udsigt til Ringkøbing Fjord. Huset ligger i Haurvig bare 550 meter fra vandet. Et ideelt sommerhus for dig, der gerne vil bo i naturskønne omgivelser i et velholdt og pænt sommerhus.

Klitgrund med udsigt til Ringkøbing Fjord

Ferie og natur hænger for de fleste sammen. Især, når vi snakker om sommerhusferie. Dette sommerhus har en fin uforstyrret beliggenhed på en dejlig klitgrund i Haurvig. Det betyder, du og familien kan sidde helt ugeneret på terrassen og nyde solen og landskabet. Terrassen er desuden helt lukket og har en dejlig overdækning, som skærmer for solen om dagen og holder på varmen om aftenen. Det er også noget helt særligt at sidde her på en regnfuld dag og lytte til lyden af regn, der trommer mod taget. Bevæger du dig nogle meter op i den lille klit, der ligger ved siden af huset, finder du en lille udsigtsbænk, hvorfra du får en fantastisk udsigt til Ringkøbing Fjord.

Pæn og lys indretning

Overalt fremstår sommerhuset pænt og lyst i sin indretning. Husets centrale rum er det store opholdsrum, som ligger i forbindelse med køkkenet. Her er der åbnet op til kip, så rummet har højt til loftet. Det store vinduesparti i enden af rummet er også ført helt op til loftet og sørger for at lukke en masse lys ind i stuen.

Ved siden af brændeovnen er en lille alkove med forhæng, der kan trækkes for. Alkoven er en yndet plads for de fleste børn, der elsker at bruge pladsen som en lille hule. Det er også en dejlig plads, hvor du kan ligge og nyde udsigten til uderummet.

Liste

Liste over vores sommerhuse tæt på klitter.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:71 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2017 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, træ laminat og tæppe i stue, træ laminat og tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vinterleje Havn
  • Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Hvide Sande Sydstrand (ca. 10 kilometer)
  • Fiskeriets Hus (ca. 10 kilometer)
  • Lyngvig Fyr (ca. 15 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 20 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...