Klassisk sommerhusferie i dette træsommerhus kun 100m fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 15, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3658
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Havbjergevej 15 står dette fine træhus klar til at danne rammerne om en ægte sommerhusferie for dig og dine nærmeste. Den enkle indretning giver masser af ro og plads til afslapning, og det hele bliver fuldendt af den fantastiske beliggenhed kun 100m fra det brusende Vesterhav.

Afslappende familieferie eller romantisk kærestetur

Sommerhuset rummer plads til op til 4 personer, og er det perfekte valg til en afslappende familieferie eller en romantisk kærestetur langt væk fra den stressende hverdag.

Indenfor byder sommerhuset jer venligt velkommen med dets hvide vægge og lofter samt en ren og enkel indretning, der giver jer optimale muligheder for at læne jer tilbage og nyde feriedagene i fred og ro.

Fra spisestuen kommer I ud på den hyggelige terrasse, hvor I ugeneret kan nyde solskinsdagene eller smide kul på grillen og spise en lækker middag rundt om havebordet, mens duften af sommer og grill spreder sig i luften omkring jer.

Hør bølgernes brusen fra terrassen

Det hyggelige træsommerhus står skarpt med sine sortmalede brædder i kontrast til det lyse landskab i første klitrække, og her er der ingen undskyldninger for ikke at besøge den hvide sandstrand op til flere gange dagligt.

Fra terrassen høres bølgernes brusen, og ganske tæt på finder I den nærmeste strandopgang. I den endeløst store sandkasse er der rig mulighed for leg for både børnene og de barnlige sjæle, og skal der være mere ro på, kan der også blot slappes af ved strandkanten – måske bliver det endda vejr til et lille dyp i Vesterhavet?

Har I brug for afveksling, når I på en kort køretur den lille havneby Hvide Sande, som især om sommeren summer af liv. Her er der et hav af små forretninger og butikker, indkøbsmuligheder og hyggelige spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 2.548
Renoveret / Byggeår:2017 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...