Hus med smuk udsigt og naturgrund på Riskrogvej

4
icon
icon
icon
icon
4068
Riskrogvej 17, Haurvig - Søg på husnr. D3694

Førsteklasses sommerhus med herlig og rolig beliggenhed kun få minutters gang fra stranden. Der er en skøn udsigt mod vest til klitlandskabet, hvor Vesterhavet tydeligt høres. Huset har 8 sovepladser og rengøringsvenlige klinkegulve i gang, køkken og stue. Fri internet og 1 hund tilladt i huset.

Rummeligt sommerhus med smuk udsigt

Der er 4 soveværelser i sommerhuset, alle med trægulve og dobbeltsenge. Der er 2 badeværelser; begge med gulvvarme og en bruseniche. På det store badeværelse er der endvidere en indmuret hjørnespa og en sauna. Køkkenet er veludstyret, og har både en fryser på 60 L, en mikroovn og en opvaskemaskine. Stuen har trælofter og murstensvægge, som giver huset et rustikt skær. Der er en flot brændeovnsindsats, et fladskærms-TV, DVD, en radio m/CD-afspiller og så er der gratis trådløst internet. I huset er der også en vaskemaskine og en tørretumbler til rådighed. Har man en medbragt spillekonsol, findes der på et værelse en fladskærm netop til dette formål.

Naturgrund med smukke omgivelser

Der er en skøn udsigt fra huset og fra husets terrasser, som vender mod syd og mod vest. Det storslåede klitlandskab er helt unikt, og her er der mulighed for mange lange gåture med børn og hund. Der er flisebelagte terrasser omkring huset mod syd, øst og mod vest. Og dette giver derfor god mulighed for at nyde solen eller at finde læ, hvis vinden kommer fra vest. På naturgrunden findes der en gynge og en sandkasse til familiens små børn.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...