Feriehus med smuk udsigt på stille naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Riskrogvej 17, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3694
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Skønt og velholdt sommerhus med herlig og rolig beliggenhed kun få minutters gang fra stranden. Der er en skøn udsigt mod vest til klitlandskabet, hvor Vesterhavet tydeligt høres. Sommerhuset har otte sovepladser og en hund tilladt. Hjertelig velkommen på Riskrogvej 17

Rummeligt sommerhus med smuk udsigt

Der er fire soveværelser i sommerhuset, alle med trægulve og dobbeltsenge. Begge badeværelser er med gulvvarme og bruseniche, mens der på det store badeværelse endvidere er en indmuret hjørnespa samt en sauna. Her kan I for alvor koble af fra hverdagen.

Hjerterummet er det store opholdsrum, hvor spisestuen binder stue og køkken sammen. Det fine vinkelkøkken er veludstyrer og rummer både en fryser (60L), mikroovn og opvaskemaskine. Opholdsrummet har klassiske trælofter og murstensvægge, der skaber et rustikt men varmt udtryk. Mens brændeovnen knitrer, kan I samles til fælles hygge i sofaen eller nyde den smukke udsigt udover klitterne gennem de store vinduer. Både opholdsrummet, badeværelser og entréen har et rengøringsvenligt klinkegulv, mens der i entréen er en vaskesølje med både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Naturgrund med smukke omgivelser

Der er en skøn udsigt både indenfor og fra feriehusets terrasser. Det storslåede klitlandskab er helt unikt, og her er der mulighed for mange lange gåture med børn og hund. Der er flisebelagte terrasser omkring huset mod syd, øst og mod vest. Og dette giver derfor god mulighed for at nyde solen eller at finde læ, hvis vinden kommer fra vest. På naturgrunden er der også en sandkasse til familiens mindste.

Rolige Haurvig tæt på havet og Hvide Sande

Haurvig er et dejligt område mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Fra ferieadressen er I få minutter fra Vesterhavets brede sandstrande, der indbyder til lange gåture og måske en dukkert? Uanset årstiden er stranden altid et besøg værd!

Udover at være et naturskønt område fyldt af gode cykelstier, er Haurvig også kendt for at være et fredeligt område. Her er afstanden mellem sommerhusene større samtidig med, at der ikke er langt til hyggelige Hvide Sande. Her finder I gode indkøbsmuligheder, kan prøve kræfter med vandsport og besøge de små hyggelige butikker og caféer – især om sommeren er der meget livligt med bl.a. turistfiskeauktion eller gademusikanter.  

Det siger vores gæster om sommerhuset D3694

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns hat das Haus sehr gut gefallen, aber ich kann mir vorstellen das es im Sommer sehr heiss im Haus werden kann! Eine Klimaanlage würde dem Haus sehr gut stehen. Mein Augenmerk bei der Buchung lieht grundsätzlich bei den Betten, ich wurde nicht enttäuscht, wir haben alle sehr gut geschlafen! Leider ein Mangel müsste ich anmerken, in 2 Schlafzimmer sind Türen nach draußen, die müssten zum abklappen gehen um besser lüften zu können und das Kleinkinder sowie Hunde nicht ausbüchsen können!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt in einer wunderschönen Lage nur wenige Meter von den Dünen entfernt. Das Haus hat zu allen Seiten hin eine tolle Aussicht. Der Wohn- und Essbereich ist gemütlich ausgestattet. Die Schlafzimmer haben alle gemütliche Betten und Stauraum für Kleidung. Die Bäder sind nicht ganz modern jedoch völlig in Ordnung. Die Küche ist auch schon in die Jahre gekommen jedoch auch völlig ausreichend ausgestattet. Insgesamt macht das Haus einen sauberen und ordentlichen Eindruck.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes großes Haus schön gelegen nahe zum Strand alles vorhanden was man für einen guten Urlaub braucht

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...