Hus med smuk udsigt og naturgrund på Riskrogvej

3.5
icon
icon
icon
icon

Riskrogvej 17, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3694
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Førsteklasses sommerhus med herlig og rolig beliggenhed kun få minutters gang fra stranden. Der er en skøn udsigt mod vest til klitlandskabet, hvor Vesterhavet tydeligt høres. Huset har 8 sovepladser og rengøringsvenlige klinkegulve i gang, køkken og stue. Fri internet og 1 hund tilladt i huset.

Rummeligt sommerhus med smuk udsigt

Der er 4 soveværelser i sommerhuset, alle med trægulve og dobbeltsenge. Der er 2 badeværelser; begge med gulvvarme og en bruseniche. På det store badeværelse er der endvidere en indmuret hjørnespa og en sauna. Køkkenet er veludstyret, og har både en fryser på 60 L, en mikroovn og en opvaskemaskine. Stuen har trælofter og murstensvægge, som giver huset et rustikt skær. Der er en flot brændeovnsindsats, et fladskærms-TV, DVD, en radio m/CD-afspiller og så er der gratis trådløst internet. I huset er der også en vaskemaskine og en tørretumbler til rådighed. Har man en medbragt spillekonsol, findes der på et værelse en fladskærm netop til dette formål.

Naturgrund med smukke omgivelser

Der er en skøn udsigt fra huset og fra husets terrasser, som vender mod syd og mod vest. Det storslåede klitlandskab er helt unikt, og her er der mulighed for mange lange gåture med børn og hund. Der er flisebelagte terrasser omkring huset mod syd, øst og mod vest. Og dette giver derfor god mulighed for at nyde solen eller at finde læ, hvis vinden kommer fra vest. På naturgrunden findes der en gynge til familiens små børn.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3694

DE
D.
sagde , Hannover

Unser Urlaub, gemeinsam mit meiner 82jährigen Mutter, in diesem Haus, war prima!
Wir haben uns alle sehr wohl gefühlt. Die Duschen sind ebenerdig und beide Badezimmer haben Fußbodenheizung, was sehr angenehm war. Whirlpool und Sauna sind in dem großen Badezimmer integriert.
Das Wohnzimmer ist herrlich groß mit Ofen, großem Esstisch und einem Panoramafenster Richtung Dünen.
Die Schlafzimmer/ Betten sind okay (2 sogar mit kleinem Schreib,-Schminktisch);
es gab genug Stauraum in den Schränken und ausreichend Bügel.
Fast alle Zimmer haben eine Tür nach Außen und so konnte man gleich nach dem Aufwachen, das Meer, Möwen und Vogelgezwitscher hören.
Die Küche ist geräumig und gut ausgestattet. Der Kühlschrank hat eine tolle Größe und der Backofen ist auf "Augenhöhe" (kein Bücken).
Zum Strand waren es nur wenige Minuten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Ferienhaus mit sehr guter Lage und kurzem Fussweg zum Strand. Funktional eingerichtete Küche mit genügend Geschirr und Kochutensilien. Gute Betten in den vier Schlafzimmern. Die Terrasse ermöglicht einen sehr schönen Blick in die Dünen ist aber nicht sehr windgeschützt. Der schönste Bereich ist sicher die halbrunde Fensterfront im Wohnzimmer. Bequeme Sessel und Sofas ermöglichen hier die perfekte Entspannung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für 6 Personen perfekt geeignet. Die Terrasse ist so gut geschützt, dass man ungestört die Zeit genießen kann. Die Küche & die Bäder sind etwas in die Jahre gekommen. Der Wohnraum ist gut geschnitten und lässt sich optimal nutzen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...