Røgfrit feriehus med stor terrasse

4
icon
icon
icon
icon
Kr Madsens Vej 45, Haurvig - Søg på husnr. D3765

Dette dejlige og meget velholdte feriehus har en rolig beliggenhed på en let kuperet naturgrund, og det danner den perfekte ramme om en rolig og afslappende ferie i et herligt naturområde. Feriehuset udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Røgfrit feriehus med lys og indbydende indretning

Feriehuset indbydende og moderne indrettet, og de lyse lofter og gulve skaber en lys og venlig atmosfære og giver samtidig en følelse af rummelighed. Den store hjørnesofa indbyder til afslapning på langs med en dejlig udsigt til uderummet genmem det store vinduesparti, der er placeret på husets endegavl.

Dejligt terrasseområde til skønne sommerdage

Når vi holder ferie i et sommerhus, så har inde- og udelivet en tendens til at flyde sammen. Vi tiltrækkes af den friske luft og den smukke natur, og på en ferie ved Vesterhavet og i Haurvig er det bestemt ingen undtagelse. Til dette feriehus hører derfor også et rigtigt dejligt terrasseområde, som inviterer til hygge med familien i den friske natur. En del af terrassen er let overdækket, så du kan trække lidt i læ, hvis vejret kræver det. Samtidig er der anlagt terrasse fra flere vinkler, så du har mulighed for at rykke i læ og sol. Til terrassen hører naturligvis gode havemøbler, liggestole og grill. Perfekt til hyggelige grillaftener med gode venner og familie.

Oplev en autentisk havneby

Ikke langt fra sommerhuset ligger den lille, hyggelige havneby Hvide Sande. Her kan I opleve et autentisk havnemiljø. I sommermånederne er der mulighed for at overvære fiskeauktioner, hvor du selv kan byde på lækre, friske fisk. Du kan også se, når fiskekutterne tøffer ind i havnen med friskfangede fisk. I Hvide Sande er der desuden et hav af muligheder for store og små. Der er gode spisesteder og masser af butikker at shoppe i.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.365
Renoveret / Byggeår:2018 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vinterleje Havn
  • Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Hvide Sande Sydstrand (ca. 10 kilometer)
  • Fiskeriets Hus (ca. 10 kilometer)
  • Lyngvig Fyr (ca. 15 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 20 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...