Røgfrit feriehus med stor terrasse

4
icon
icon
icon
icon
2248
Kr Madsens Vej 45, Haurvig - Søg på husnr. D3765

Dette dejlige og meget velholdte feriehus har en rolig beliggenhed på en let kuperet naturgrund, og det danner den perfekte ramme om en rolig og afslappende ferie i et herligt naturområde. Feriehuset udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Røgfrit feriehus med lys og indbydende indretning

Feriehuset indbydende og moderne indrettet, og de lyse lofter og gulve skaber en lys og venlig atmosfære og giver samtidig en følelse af rummelighed. Den store hjørnesofa indbyder til afslapning på langs med en dejlig udsigt til uderummet genmem det store vinduesparti, der er placeret på husets endegavl.

Dejligt terrasseområde til skønne sommerdage

Når vi holder ferie i et sommerhus, så har inde- og udelivet en tendens til at flyde sammen. Vi tiltrækkes af den friske luft og den smukke natur, og på en ferie ved Vesterhavet og i Haurvig er det bestemt ingen undtagelse. Til dette feriehus hører derfor også et rigtigt dejligt terrasseområde, som inviterer til hygge med familien i den friske natur. En del af terrassen er let overdækket, så du kan trække lidt i læ, hvis vejret kræver det. Samtidig er der anlagt terrasse fra flere vinkler, så du har mulighed for at rykke i læ og sol. Til terrassen hører naturligvis gode havemøbler, liggestole og grill. Perfekt til hyggelige grillaftener med gode venner og familie.

Oplev en autentisk havneby

Ikke langt fra sommerhuset ligger den lille, hyggelige havneby Hvide Sande. Her kan I opleve et autentisk havnemiljø. I sommermånederne er der mulighed for at overvære fiskeauktioner, hvor du selv kan byde på lækre, friske fisk. Du kan også se, når fiskekutterne tøffer ind i havnen med friskfangede fisk. I Hvide Sande er der desuden et hav af muligheder for store og små. Der er gode spisesteder og masser af butikker at shoppe i.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.365
Renoveret / Byggeår:2018 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...