Fint sommerhus i Haurvig med skøn lukket terrasse.

3
icon
icon
icon
Baunebjergvej 25, Haurvig - Søg på husnr. D3780

Pænt sommerhus i Haurvig med rolig og uforstyrret beliggenhed på en naturgrund. Mod øst og syd har huset en rigtig fin lukket terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen. Mod vest en åben terrasse. Til huset hører desuden en carport.

Nyd solen på den lukkede terrasse

Et fint og hyggeligt sommerhus med en rigtig dejlig øst og sydvendt, lukket terrasse. Perfekt til morgenkaffen eller en lang dag i solen. Huset ligger i Haurvig, et hyggeligt sommerhusområde ca 10 km syd for Hvide Sande. Her har du et godt udgangspunkt for udflugter i området. Kør f.eks. en tur til Hvide Sande og gå en tur på den hyggelige havn, hvor der også er små spændende forretninger og gode restauranter.

Separat køkken

I dette hyggelige sommerhus er der plads til 6 personer i de 3 soveværelser. Her er et fint badeværelse med bruser og gulvvarme, separat køkken med alt i hårde hvidevarer, bl.a . opvaskemaskine. Fra køkkenet er der adgang til spisestue og stue. I stuen kan du slappe af foran fladskærmen, eller hygge dig ved brændeovnen.

Et godt sommerhus i rigtig skønne og fredelige omgivelser.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.626
Renoveret / Byggeår:2018 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...