Skønt sommerhus midt i smuk natur og lige ved stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Vesterledvej 88, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3786
2 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Et fantastisk hyggeligt og velbeliggende sommerhus, renoveret og smagfuldt samt charmerende indrettet. Beliggende på en skøn naturgrund med fantastisk udsigt over hede og til klitterne, og kun et par minutters gang fra stranden, kan I holde ferie i dette skønne sommerhus på Vesterledvej 88. Sommerhuset har plads til 2 personer, og er derfor helt ideelt til ægteparret, der ønsker en rolig ferie i dejlige omgivelser.

Afslapning i skønne naturomgivelser

Med den flotteste udsigt og skønneste beliggenhed, tæt på stranden og Vesterhavet ligger dette hyggelige og moderne feriehus. Lige uden for dit vindue har du heden og klitterne, og i stuen og på den afskærmede terrasse er udsigten fantastisk.

Et sommerhus med charme og stil

Sommerhuset er totalt renoveret i en utrolig hyggelig stil, som har bevaret sommerhusets sjæl og charme. Her kan du lade batterierne op, nyde roen og den smukke udsigt over området og til klitterne. Lav en skøn middag i det flotte køkken eller slap af i den hyggelige stue, – læs en bog i krogen i den magelige lænestol, mens ilden knitrer i brændeovnen. De hvide skråvægge og de hyggelige buede vinduer er med til at give sommerhuset den helt rigtige sommerhushygge.

Sommerhuset har en energibesparende varmepumpe, så I kan holde temperaturen behagelig.

Stort badeværelse med infrarød sauna

Efter en lang gåtur ved stranden, kan du slappe af i den infrarøde sauna, som har god plads til 2 personer. Badeværelset er ligesom resten af sommerhuset renoveret, men også her er den helt rigtige sommerhushygge bevaret. I soveværelset, som er indrettet med trægulve og dobbeltseng, kan du lade batterierne op igen til næste dags aktiviteter.

Nyd tilværelsen på terrassen

Imellem sommerhuset og den lille tilbygning har du den dejligste solgård, hvor der som regel er læ for vinden, og mod syd har du en skøn afskærmet og lidt overdækket terrasse med naturen og udsigten i fokus. Her kan du nyde de lange sommerdage i fulde drag, mens du lader batterierne op og hygger dig.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3786

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in einem Topzustand und wirklich alles ist in Ordnung. Man merkt, dass es mit Liebe eingerichtet wurde.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich eingerichtetes Ferienhaus mit komplett ausgestatteter Küche und einem schönen Blick auf die Umgebung. Küche ist super ausgestattet. So vollständig habe ich noch keine Küche in anderen Ferienhäusern gefunden. Viel Liebe zum Detail.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eingebettet in der Dünenlandschaft mit Hundsrosen. Die Nordsee hört man rauschen. Es duftet Ende Mai so gut hier.. Von diversen Standorten sind der Fjord und die Nordsee in der Umgebung zu sehen. Schneller Wechsel von Sonne, Wolken und Regenschauer. Im Haus hat man alles was man braucht dafür. Ebenerdig. Mit kleiner Sauna im Bad und einem Kamin im Wohnbereich. Verschiedene Ausblicke gibt es sogar hier zu genießen. Ruhe. Entspannung. Sonnenauf- und Sonnenuntergänge erleben, Vogelgezwitscher und der Kuckuck markiert und wirbt in der Frühe und am Abend! Die Pferdekoppel ist von der Terrasse aus zu sehen wie auch die weite Dünenlandschaft mit Heide.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:72 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2013 / 1978

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...