Lille hyggeligt og velholdt sommerhus med herlig udsigt til fjorden

3
icon
icon
icon

Tornbjerrevej 6, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3837
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette lille sommerhus til 5 personer sætter rammerne for en hyggelig ferie med smuk natur, så langt øjet rækker. Indretningen er indbydende og personlig med lyse farver og fine detaljer, og fra terrassen er der udsigt hele vejen til fjorden. Hundene er også hjerteligt velkomne her.

Hyggelig ferieatmosfære og masser af familietid

Sommerhuset på Tornbjerrevej 6 er indrettet til 5 personer (og 2 hunde). Så snart I træder indenfor, vil I blive budt varmt velkommen af de lyse farver og små, personlige dekorationer, som tilsammen skaber en hyggelig og imødekommende ferieatmosfære.

Husets hjerte er det åbne fællesrum, hvor stue og køkken er forbundet, og her er der lagt op til mange hyggelige stunder i familiens selskab. I sofahjørnet kan I smide fødderne opad med en god bog og en varm kop kaffe, mens brændeovnen knitrer i baggrunden, og efter aftensmaden kan I tage en runde kortspil rundt om spisebordet..

Indretningen omfatter både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig internetforbindelse, og I kommer bestemt ikke til at mangle noget her.

Fjordudsigt fra terrassen og alt inden for rækkevidde

På den åbne terrasse står havemøbler og liggestole klar, så I kan sætte jer udenfor på de solrige dage. Herfra har I udsigt til fjorden og de åbne marker, og på de rigtig skønne sommerdage kan I drikke morgenkaffen ved havebordet i morgensolens skær.

Selv om I bor på fjordsiden, er der heller ikke langt til det brusende Vesterhav. En rask gåtur eller få minutters kørsel skiller jer fra stranden og havet, og her er der hele året rundt noget nyt at opleve.

Den charmerende fiskerby Hvide Sande ligger heller ikke langt væk, og de hyggelige butikker, restauranter og caféer venter kun på et besøg fra jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3837

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein typisches dänisches Ferienhaus,das wunderbar für 2 Personen mit einem Hund geeignet ist ohne viel Schnickschnack
Praktisch mit allen nötigen Zubehör ausgestattet

DE
D.
sagde , Deutschland

Niedliches Ferienhaus mit toller Lage! Für 2-3 Personen mit Hund oder Kindern perfekt. Für fünf Erwachsene evtl etwas eng.
Etwas abgelegenen und versteckter,sodass man nicht auf dem Presentierteller sitzt und der Hund nicht ständig anschlagen muss( falls dieser bellfreudig sein sollte). Ein herrlicher Ausblick auf den Fyord!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich mit weitem Blick vom Frühstücksfenster aus.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...