Dejligt feriehus med dampkabine i yderste klitrække

4
icon
icon
icon
icon

Vesterledvej 86, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3978
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Forenden af en stikvej her i Haurvig, finder I dette hyggelige og interessante hus på Vesterledvej 86. Huset er renoveret i 2020 og ligger ud til det fredede hedeområde imellem Haurvig og Skodbjerge. Med kun 150 meter til det fascinerende Vesterhav og få hundrede meter til Ringkøbing Fjord, er her alle muligheder for spændende spadsereture ved både hav og fjord.

Lækkert og interessant hus, lys og praktisk indrettet

Huset her er spændende indrettet, og i forskudte plan. Der er åbent fra den velindrettede køkkenafdeling og ned til stuen, som ligger et par trin lavere. Køkkenafdelingen er bl.a. med 60 L. fryser, opvaskemaskine og mikroovn.

Stuen er hyggelig indrettet og med loft, der går op i kip. På de køligere dage kan man tænde op i brændeovnen og hygge sig med en god bog i sofaen, alt imens ”naturen næsten kommer ind i stuen”. Man har her en fantastisk udsigt mod syd, udover det storslåede klitlandskab.

Her er plads til 6 personer, fordelt på 3 værelser, hvoraf 2 er med en dobbeltseng og det sidste værelse er med 2 enkeltsenge. Med både et gæstetoilet og et større badeværelse med dampkabine, undgår man kø, når der skal børstes tænder. Desuden sørger en kombineret vaskemaskine og tørretumbler for at man kan pakke let, når familien skal på ferie.

Nyd solnedgangen og hør havets brusen

Bo midt i det storslåede klitlandskab og nyd solens stråler fra liggestolene på den store sydvendte terrasse.
Slap af over en god grillmiddag på terrassen, imens I nyder solnedgangen over klitterne, havets salte duft og brusen i baggrunden. Solnedgangen kan også nydes fra bænken i klitterne – herfra er udsigten over området foremidabel.

Vesterledvej 86 ligger tæt ved Hvide Sande og er et perfekt udgangspunkt for gode cykelture langs klitterne. Området her er kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne – igennem sommerhusområderne. Hvide Sande er altid et besøg værd med sit aktive og spændende havnemiljø, fiskeriauktionen, de spændende butikker – og gode restauranter.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset D3978

D.
sagde , Danmark

Et fint og hyggeligt sommerhus, som vi gerne lejer igen en anden gang. Skøn placering i klitterne ugeneret fra vejen og tæt på strand og hav.

D.
sagde , Danmark

Belysning i huset generelt ik særlig god. Sengelamper super skarpe. Lampe over spisebord giver ingen lys.Dejligt hus med lækker beliggenhed. Alt i tip top stand – ingen fejl eller mangler.

D.
sagde , Danmark

Super dejligt hus. God plads og beliggenhed.
Pænt rent og funktionelt husSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Dampkabine.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...