Firestjernet feriehus i Haurvig med sauna kun 125 meter fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 10A, Haurvig

- Sommerhusnr.: DD1087
6 pers.
Antal personer
125 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til et afbræk fra hverdagen, så tag på en afslappende getaway i dette firestjernede sommerhus i Haurvig, der har plads til 6 personer og 1 hund. Tænd op i brændeovnen, læn jer tilbage og nyd ferien, eller smut en tur i saunaen og forkæl jer selv med ekstra afslapning. Hele den stråtækte herlighed ligger kun 125 meter fra Vesterhavet.

En afslappende ferie i moderne omgivelser med sauna og brændeovn

Sommerhusets opholdsrum, hvor køkken, spisestue og stue forenes i ét, vil være samlingsstedet for familien under jeres ferie i sommerhuset på Havbjergevej 10A. Sæt jer til rette i de lækre møbler i stuen, hvor de store vinduer ikke bare lukker masser af lys ind, men også giver jer en skøn udsigt til klitlandskabet, der omgiver sommerhuset.

Træhuset med stråtag er renoveret i 2020 og har et gennemgående moderne udtryk. Tre værelser er at finde i sommerhuset samt badeværelse med gulvvarme. Trænger I til at slappe af, eller vil I forkæle jer selv lidt ekstra på ferien, kan I hoppe en tur i den skønne sauna, hvor I hurtigt kan tanke ny energi til endnu en dejlig feriedag.

En energivenlig varmepumpe varmer sommerhuset op, men I kan også tænde op i brændeovnen i opholdsrummet, der både varmer og er med til at sætte gang i den hyggelige feriestemning.

To terrasser og kun 125 meter til Vesterhavet

Sommerhuset har hele to afskærmede terrasser, en på sydsiden og en på vestsiden. Find havemøblerne og liggestolene frem, og nyd solen på den sydvendte terrasse i dagtimerne. Om aftenen kan I samles på den vestvendte terrasse, hvor I kan tænde op i grillen og spise en lækker middag, mens I ser solen gå ned bag klitterne.

Med kun 125 meter til stranden kan I fra sommerhusets terrasse høre lyden af brændingen, og det tager kun få minutter til fods at nå fra sommerhuset til Vesterhavet. Vær frisk og tag en dukkert i vandet, eller gå en afslappende tur på stranden i den friske havluft.

Naturskønne oplevelser i Haurvig

Haurvig er beliggende på Holmsland Klit, og her er der en masse fantastisk natur med smukke strande og høje klitter, som I bør opleve under jeres ferie. I kan udforske området til fods eller på cykel på de mange stier, der er i området, hvor I kan være heldige at se hjorte, harer og andre dyr.

Fra Haurvig er der heller ikke mere end nogle kilometer til Hvide Sande – en fantastisk hyggelig, lille havneby med en helt speciel atmosfære og oplevelser for både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset DD1087

D.
sagde , København

Bar dejligt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...