Dejligt sommerhus med internet og skøn beliggenhed 50m fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 151 B, Årgab

- Sommerhusnr.: E4029
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dejligt og velindrettet sommerhus med førsteklasses beliggenhed kun 50 meter fra stranden. Huset er bl.a. udstyret med trådløst internet og har en dejlig delvist overdækket terrasse. Huset ligger tæt på surfpladsen i Hvide Sande.

Den bedste beliggenhed med herlig udsigt

Hvis du vil have et sommerhus, hvor stranden kan nåes på 2 minutter og hvor naturen og udsigten er enestående, så har du fundet det helt rigtige. Huset er beliggende på en naturgrund og fra den afskærmede og delvist overdækkede terrasse, har du en herlig udsigt over klitlandskabet.

Praktisk indretning og wellness med spa og sauna

Huset er lyst og indbydende, og er praktisk indrettet med køkkenet i åben forbindelse med stuen. Her er alt, hvad man kan ønske i hårde hvidevarer, et godt badeværelse med boblebad og sauna, samt 3 soveværelser med boksmadrasser. Her er desuden installeret trådløst internet, så man kan bevare kontakten med omverdenen – selv om man har ferie.

Hvide Sande lige i nærheden

Huset ligger i meget tæt på et af Danmarks bedste surfområder, og i gåafstand fra Hvide Sande. I Hvide Sande er der gode forretninger og restauranter og ikke mindst en hyggelig havn, hvor du kan købe frisk fisk eller hvis du har lyst, selv kan fange den fra molen eller ved slusen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2022 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (72 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...