Lækkert feriehus med spa og sauna kun 150 meter fra havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 12 E, Årgab

- Sommerhusnr.: E4039
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra den nærmeste strandopgang ligger dette flotte feriehus. Her er rammerne sat for en luksuriøs ferie med alt, hvad feriehjertet begærer; Det indebærer både en lækker indretning med sauna og spabad, og ikke mindst, en fantastisk beliggenhed kun 150 meter fra det brusende Vesterhav. Op til 2 hunde tilladt!

Få en velfortjent pause fra hverdagen med ekstra wellness

På Mettes Bjerg 12E er der gjort en stor indsats for, at I skal få en afslappende ferie og en dejlig pause fra den travle hverdag. De 118 m² byder på en flot indretning med lyse træelementer, der gør omgivelserne endnu mere indbydende, og det rummelige hus har plads til hele 8 personer.

Der er dømt afslapning og familiehygge i stor stil, og især den store stue med integreret køkken og spiseafdeling kommer til at danne rammerne for en masse skønne feriestunder med alt fra kortspil til filmhygge og lækker mad rundt om spisebordet.

Feriehuset gemmer også en ekstra wellness-hemmelighed til jeres velfortjente ferie: I det største af husets 2 badeværelser står spabadet og saunaen nemlig klar til at forkæle jer lidt ekstra. Læn jer tilbage i boblerne eller den varme sauna og tank ny energi efter en oplevelsesrig feriedag – og rund aftenen af foran brændeovnen med et glas rødvin, inden det er tid til at kravle til køjs.

Fantastisk beliggenhed i klitlandskabet med 150 meter til havet

Prikken over i’et ved dette lækre feriehus er den fantastiske beliggenhed. Her bor I midt i det smukke klitlandskab, blot 150 meter fra vandet og den endeløse sandstrand. Tag børnene og hundene med på en udflugt i det gode vejr – og husk badetøjet i sommertiden!

Fra den åbne terrasse kan I nyde den smukke udsigt, der understreger, hvor langt væk I er fra den grå hverdag. På de varme sommerdage kan I dase i liggestolene med en kold drink i hånden, mens børnene leger i sandkassen eller på gyngestativet, og når vejret viser sig fra sin mindre gode side, kan I sidde i ly under den overdækkede del af terrassen.

Slut en vellykket feriedag af med en grillaften i det fri, mens mørket stille falder på, og den røde aftensol forsvinder ned bag klittoppene.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4039

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gepflegtes gut geträumiges Haus. Licht durchflutet. Schön sauber und heil. Sehr dicht am Strand , sehr ruhige Lage herrlich. Gute Aufteilung der Zimmer

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich…besonders bei schmuddelwetter

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus, haben uns insgesamt wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 1.668
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...