Feriehus i Årgab på skøn naturgrund og tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon
4338
Mettes Bjerg 12 F, Årgab - Søg på husnr. E4097

Et flot og charmerende feriehus til 8 Personer bygget i 2005 i Årgab. Huset er beliggende på en kuperet naturgrund kun 100 fra Vesterhavet. Der er gode terrasser og en hund må medbringes. Huset er bl.a. udstyret med en sauna og en udendørs bruser.

Et charmerende feriehus beliggende på en flot naturgrund

Huset er velholdt og indbydende, der er praktiske og rengøringsvenlige gulve og overflader i huset, moderne faciliteter som man forventer i et nyere feriehus. Naturligvis er der to gode badeværelser, i det ene også med en indbydende sauna. Der er to gode fladskærme i huset og en flot brændeovn, som både skaber varme og hygge i rummet.

God mulighed for hyggelige stunder på terrassen

Udsigten til klitter og landskab er skøn mange steder i huset og fra terrassen. Terrassen er delvist overdækket og er derfor velegnet til hyggelige grill aftener. Derudover er der også en udendørsbruser, så du nemt kan skylle dig efter en tur til Vesterhavet. Der er nemlig kun 100 meter til Vesterhavet. Årgab er en eftertragtet destination lige syd for Hvide Sande, tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er smal, så alt er tæt på. Traveture og cykelture på stisystemet i området er også populært.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:113 / 2.000
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og træ laminat og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...