Feriehus i Årgab på skøn naturgrund og tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 12 F, Årgab

- Sommerhusnr.: E4097
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Et flot og charmerende feriehus til 8 Personer bygget i 2005 i Årgab. Huset er beliggende på en kuperet naturgrund kun 100 fra Vesterhavet. Der er gode terrasser og en hund må medbringes. Huset er bl.a. udstyret med en sauna og en udendørs bruser.

Et charmerende feriehus beliggende på en flot naturgrund

Huset er velholdt og indbydende, der er praktiske og rengøringsvenlige gulve og overflader i huset, moderne faciliteter som man forventer i et nyere feriehus. Naturligvis er der to gode badeværelser, i det ene også med en indbydende sauna. Der er to gode fladskærme i huset og en flot brændeovn, som både skaber varme og hygge i rummet.

God mulighed for hyggelige stunder på terrassen

Udsigten til klitter og landskab er skøn mange steder i huset og fra terrassen. Terrassen er delvist overdækket og er derfor velegnet til hyggelige grill aftener. Derudover er der også en udendørsbruser, så du nemt kan skylle dig efter en tur til Vesterhavet. Der er nemlig kun 100 meter til Vesterhavet. Årgab er en eftertragtet destination lige syd for Hvide Sande, tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er smal, så alt er tæt på. Traveture og cykelture på stisystemet i området er også populært.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4097

D.
sagde , Danmark

Dejlig hus med messer af plads og lækkert med lukket stakit om huset så vores hund kunne gå frit omkring . Tæt på havet og by.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:113 / 2.000
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...