Sommerhus i Årgab på skøn naturgrund og tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 12 F, Årgab

- Sommerhusnr.: E4097
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til det skønne og charmerende træsommerhus til 8 personer og 1 hund. Her er der ægte sommerhusstemning. Sommerhuset blev bygget i 2005 og er placeret i det skønne ferieområde Årgab. Huset er beliggende på en kuperet naturgrund kun 100 meter fra Vesterhavet. Her finder i nogle gode terrasser, blandt andet en stor lukket terrasse hvor I kan lade hunden løbe frit rundt. For en ekstra bonus er der både udebruser, sauna og spabad.

charmerende træbeklædt sommerhus med spabad og sauna

Når I træder ind i huset, møder i et velholdt og indbydende indrettet hus. Her er der moderne faciliteter blandet med den charmerende indretning. I hele huset finder i træbeklædte vægge, som giver en rigtig hyggelig stemning af ægte sommerhusferie.

Når det er tid til et måltid mad eller afslapning indendørs, kommer køkkenalrummet jer til gode. Her er der altid mulighed for hyggeligt samvær med familien, en god film eller et lækkert måltid fra husets funktionelle køkken. Her finder I også huset brændeovn som kan holde jer varme på en stemningsfyldt måde, hvis ikke varmepumpen eller elradiatoren skulle være jeres smag.

Højdepunktet i dette sommerhus er uden tvivl de to badeværelser. Her er der nemlig skrevet luksus med stor L. Her finder i saunaen og spabadet, som altid er en skøn måde at koble helt af, lade batterierne op og holde en rigtig god ferie. Begge badeværelserne er lyse og rummelige, her finder i også en vaskemaskine og tørretumbler, så I kan vaske børnene tøj efter en sjov dag med leg.

Derudover er der også gulvvarme på begge badeværelserne.

Til aften når det er tid til at sove, er der 4 soveværelser I kan fordele jer på. Heraf er der 2 dobbeltsenge og 4 enkelt senge. Hvis børnene synes det kunne være sjovt, er der også en hems de kan bevæge sig op på. Denne kan selvfølgelig også bruges til leg i løbet af dagen.

familievenligt udeareal med lukket terrasse og udebruser

Udsigten til klitter og landskab er skøn mange steder fra dette hus og fra terrasserne. Den store terrasse rundt om huset, er lukket, delvist afskærmet og delvist overdækket, her kan I lade børn og kæledyr løbe frit rundt og udforske terrassen.

På den lukkede terrasse er der et område med græs, her finder i en sandkasse og et lille legehus, som kan holde børnene beskæftiget. Imens kan I nyde solen på solvognen eller forberede et lækkert grillmåltid. Derudover er der også en udebruser, som I kan benytte i sommerhalvåret, så kan du nemt få skyllet saltvandet af efter en tur ved stranden.

 Et lille smut op ad trappen, finder i sommerhuset udkigspost. Her kan I nyde dagens morgenkaffe, eller nyde solnedgangen om aftenen, med sommerhuset bedste udsigt ud over klitterne og Årgab.

Sommerhusområdet Årgab som jeres sommerhus ligger i er et eftertragtet område syd for Hvide Sande og mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Så alt er inden for rækkevidde, på cykel eller gåben.

Mange nyder en travetur eller cykeltur på de stisystemer der er i området, her kan i virkelig komme ud og nyde den danske natur.

Lidt syd for Årgab ligger den skønne lille havneby Hvide Sande, her kan I opleve alt hvad jeres feriehjerte begærer. Her er der nemlig mulighed for shopping, lækre restauranter en is eller diverse vandsportsaktiviteter som området tilbyder.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4097

DE
D.
sagde , Deutschland

Viel Platz und vernünftig eingerichtet. Im Prinzip ist alles da, was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich tolles Ferienhaus! Gut ausgestattete Küche, gemütliche Einrichtung! Es lässt wirklich nichts zu wünschen übrig! Die riesige Terrasse bietet diverse Sitzmöglichkeiten – windgeschützt, blickgeschützt, oder über allen thronend oben auf der Düne! Wir haben uns rundum wohl gefühlt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir kommen immer wieder gerne und Ideen was man noch besser machen könnte haben wir nicht.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:113 / 2.000
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...