velholdt sommerhus tæt på stranden, 2 hunde er velkommen

3.5
icon
icon
icon
icon

Granvej 37, Årgab

- Sommerhusnr.: E4101
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Granvej 37 i Årgab ligger et velholdt og velindrettet sommerhus fra 1985. Med kun 250 meter til stranden og gåafstand til Hvide Sande, har dette sommerhus en attraktiv beliggenhed. En lyst og indbydende indretning, vil give jer den helt rigtige ferie atmosfære. Tag afstand med jeres familie på op til 8 personer og jeres 2 kæledyr.

Skønne Årgab, tæt på stranden og Hvide Sande

Som bekendt bor I blot 250 meter fra den smukke sandstrand ved Vesterhavet. Her vil I kunne nyde mange timers underholdning, for både børn, voksne og kæledyr. Nyd solens stråler, et boldspil eller synet af de flyvende drager.

Hvis I fortsætter ned ad kysten, vil I efter en kort gåtur møde den hyggelige fiskerby Hvide Sande. Med gode dagligvarebutikker, spændende butikker, lækre spisesteder og en smuk havn, vil I her være beskæftiget i mange timer.

Derudover er området også perfekt til vandsports entusiaster eller fiskeri interesserede.

Velindrettet sommerhus med vaskemaskine og tørretumbler

På Granvej 37 er I velkommen 8 personer og 2 kæledyr til en ferie I behagelige omgivelser. Her er der tænkt på faciliteterne, så I ikke skal mangle noget komfort i løbet af en afslappende ferie. Blandt andet kan I nyde et lunt sommerhus med den energibesparende varmepumpe.

Samlingspunktet i sommerhuset er den indbydende stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Nyd hinandens selskab med den knitrende brændeovn som baggrunds lyd, som giver en afslappende atmosfære. I køkkenet er der både mikroovn og 55 liter fryser, hvis I nu skulle få lyst til at fange en fisk eller to.

Sommerhuset har 4 komfortable værelser I kan nyde når det er tid til at lade batterierne op – 2 værelser med dobbeltsenge og 2 værelser med enkeltsenge, som sikrer jer en god nats søvn.

Afskærmet terrasse med udsigt til klitterne og grill

Fra opholdsrummet har I direkte adgang til den vestvendte terrasse, hvor I vil kunne nyde udsigten til det omkringliggende klitlandskab. Saml hele familien til en hyggelig aften med et lækkert stykke kød eller en friskfanget fisk på grillen. Sådan afslutter I en god feriedag på bedstevis, med solnedgang i vest og planlægning af næste dags aktiviteter. 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4101

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr angenehm, wir waren zu zweit. Für zwei Personen war das Haus zu groß.
Für eine Familie mit zwei Kinder ist es großartige, die Lage ist perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes großes und praktisches Ferienhaus in ruhiger Lage und Strandnähe

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus für zwei Familien.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:97 / 1.375
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (55 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...