Dejligt sommerhus til 8 personer ved stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Granvej 37, Årgab

- Sommerhusnr.: E4101
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Granvej 37 finder I dette dejlige sommerhus, som er beliggende kun 250 meter fra stranden og i gåafstand fra Hvide Sande. Sommerhuset er lyst og indbydende indrettet med hvidmalede vægge og lofter samt fast gulv i alle rum.

Skøn beliggenhed i Årgab

Med et par hundrede meter til den skønneste sandstrand ved Vesterhavet og tæt på surfpladsen ved Ringkøbing Fjord, er sommerhuset det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie for store og små. Hvide Sande ligger en kort spadseretur fra feriehuset, og her finder du gode dagligvareforretninger og et hyggeligt shopping miljø i området omkring havnen. I sommerhalvåret kan man sejle en havne rundfart eller en tur på havet med skonnerten Maja.

Hyggeligt sommerhus til 8 feriegæster

Sommerhuset byder plads til op til 8 gæster samt 2 hunde. De 8 sovepladser er fordelt på 4 gode soveværelser, hvoraf de 2 er indrettet med dobbeltsenge. De resterende værelser er indrettet med enkeltsenge til en god nats søvn.

Samlingspunktet i feriehuset er stuen, som ligger i åben forbindelse til køkkenet. Her kan I nyde hinandens selskab, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og skaber en hyggelig feriestemning.

Feriehuset har 1 badeærelse med gulvvarme, og der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset.

Afskærmet terrasse med udsigt til klitterne

Fra opholdsrummet har I direkte udgang til den vestvendte terrasse, hvorfra I har en skøn udsigt til det omkringliggende klitlandskab. Her kan I samles til en hyggelig aften med familien med et lækkert stykke kød fra grillen. Her kan I afslutte en god feriedag på bedste vis, mens solen går ned i vest og morgendagens aktiviteter planlægges.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4101

D.
sagde , Danmark

Ordne køkkenlåger under vasken og opsætte nye persienner. De nuværende falder ned.Enkelt men dejligt hus med god beliggenhed.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:97 / 1.375
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (55 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...