Lækkert sommerhus med plads til 8 personer, 150 meter fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Jennelsvej 9, Årgab

- Sommerhusnr.: E4107
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Her kan op til 8 personer holde en dejlig ferie i et rummeligt aktivitetshus fra 2023 med billard, bordtennis og sauna. Ideelt til to familier – eller inviter vennerne med på ferie i Årgab. Med sine 173 m2 byder sommerhuset på plads til både aktivt og afslappende samvær.

Velvære og samvær

Dette lyse og velindrettede sommerhus fra 2023 byder på et lækkert køkken/alrum med kogeø og morgenmads-bar. I køkkenet er alle moderne faciliteter til madlavning og opbevaring. Omkring spisebordet kan indtages de lækre måltider, I tilbereder, imens I deler dagens oplevelser.

Det fine lysindfald igennem vinduespartier i alrum og stue giver lyst til at opholde sig der – slap for eksempel af med en god bog eller et brætspil i stuen, hvor der er mere roligt. De, som ønsker mere action, kan spille bordtennis eller poolbillard i aktivitetsrummet.

Feriehuset på Jennelsvej 9 indeholder 2 badeværelser, det ene med sauna – så I behøver ikke at stå i kø til morgenbadet. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler. De 4 soveværelser giver mulighed for at hvile rigtig godt ud i den friske havluft. Der opvarmes med fjernvarme, og der er gulvvarme i soveværelser, badeværelser og opholdsrum.

Udendørs – midt i det hele

På den afskærmede og delvist overdækkede terrasse kan I nyde udelivet. I vil altid kunne finde en krog med læ og en god stol. Har I ligget i solen, kan udespa og udendørs bruser med både koldt og varmt vand byde på en opfriskning. Eller I kan gå den korte tur på 150 meter ned til havet og en dukkert. Til aften kan I tilberede maden på grill og nyde et køligt glas vin i den nedadgående sol.

Årgab – den smalle tange imellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord

I Årgab har du den bedste beliggenhed mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her er du tæt på både hav og fjord – ideelt for alle vandsportsentusiaster og naturelskere. Uanset om du surfer, padler eller fisker, finder du mulighederne her. Placeringen er også ideel i forhold til at tage på smukke vandre- og cykelture. Der er ikke langt til havnebyen Hvide Sande, hvor du kan finde gode restauranter, caféer og butikker. Her er også museer, og lystfiskere kan prøve lykken ved slusen.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4107

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein helles modernes Ferienhaus. Es fehlte an nichts. Wir waren begeistert. Der kurze Weg zum Strand durch die hohen Dünen war super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus direkt am Strand mit Hobbyraum (Tischtennis und Billard), Außen-Jacuzzi, Sauna und mehreren Terrassen rund um das Haus. Wohlfühlen wird in diesem Ferienhaus "groß" geschrieben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist eine schöne, helle Ferienunterkunft. Es bietet Platz für zwei Familien. Die Küche ist komplett eingerichtet und die Schlafzimmer sind geräumig. Der Gasgrill ist für einen Grillabend perfekt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:171 / 1.200
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...