Hus med afskærmet terrasse nær strand & surfområder

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 156, Årgab

- Sommerhusnr.: E4112
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette feriehus har en helt fantastisk beliggenhed, og en helt fantastisk skøn og smagfuld indretning. En af Vesterhavets bedste sandstrande, gode områder for surfing samt havnebyen, Hvide Sande så tæt på, at du bare kan gå eller cykle dertil.

Feriehus med hyggegaranti, strand i baghaven og fantastisk indretning

Feriehuset er helt perfekt til dig, der trænger til en pause fra hverdagen, hvor du i stedet bare kan slappe af og nyde hyggelige og sjove stunder med familien eller vennerne.

Der er et skønt køkken, hvor du kan tilberede lækre måltider eller tilbehør til til grillkødet. Hyg dig med en god bog på den brede bænk i karnappen, og nyd flammerne i den store pejs som er centralt placeret i den smukke rum. Den store pejs, de fritlagte bjælker og det fantastiske lysindfald i husets centrale rum, gør det til en skøn oase, som du bare ikke har lyst til at tage hjem fra. Karnappen med den brede bænk er perfekt til skønne måltider, lange spilleaftner og hygge med venner og familien.

Og når tiden til lidt selvforkælelse melder sig, er der en dejlig sauna og et badekar, der får både krop og sjæl til at slappe af.

Dejlige terrasser rundt om huset, hvor du kan nyde udsigten og den friske havluft

Til feriehuset hører der også skønne terrasser. Her kan du altid finde en hyggelig krog, nyde roen og de smukke omgivelser – måske endda med et glas vin, mens bøfferne vendes på grillen og du hører Vesterhavets brusen i det fjerne.

Kort afstand til stranden og de mange surfområder

Fra feriehuset har du kun en kort gåtur ned til Vesterhavet og dets skønne sandstrand, som ikke alene indbyder til forfriskende badeture om sommeren, men også til dejlige gåture langs vandet hele året rundt. Fra april til novemver kan du skylle salt og sand fra strandturen af under husets udebruser.

Mod øst har du Ringkøbing Fjord. Her er der også en fin lille strand, som er ideel til helt små børn. Her finder du også en af Hvide Sandes to surfpladser. Hvis du ikke allerede er wind- eller kitesurfer, så grib chancen og opdag en ny hobby. Og ellers er det også muligt at surfe ved molerne i Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4112

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat einen besonderen Charme, es ist sehr gut ausgestattet und strandnah gelegen. Wir würden es wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus, schön eingerichtet; die leider viel befahrene Straße ist in zwei Schlafzimmern bei offenen Fenstern störend hörbar – haben daher zu zweit das nach hinten gehende genutzt; kurzer Weg zu Fjord und See

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes Ferienhaus in den Dünen von Årgab. Ein perfekter Ort zum Abschalten und Genießen. Eine traumhafte, lichtdurchflutete Essecke, ein toller Ofen, eine Fußbodenheizung in beiden Bädern und eine sehr gut ausgestattete Küche runden den Wohlfühlcharakter des Hauses ab. Ich würde das Ferienhaus jederzeit wieder buchen und kann einen Aufenthalt uneingeschränkt empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.320
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, stengulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...