Dejligt feriehus på stor plænegrund i Årgab

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 258, Årgab

- Sommerhusnr.: E4134
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige, lyse og velindrettede feriehus til 6 personer ligger på en skøn plænegrund bare 300 meter fra vandet, og det er et helt ideelt valg for børnefamilien. Den store plæne giver masser af plads til leg og boldspil. Feriehuset er samtidig omgivet af en flot terrasse, som er delvist afskærmet og overdækket.

Feriehus på skøn plænegrund

Naturen kan også opleves fra feriehuset, som ligger på en skøn plænegrund. Den store plæne inviterer til leg for børn i alle aldre. Her kan der spilles bold og leges dagen lang. Og for de mindste er der både gyngestativ og sandkasse. Så ønsker du en dag i feriehuset, sikrer plænen timevis af underholdning i det fri for børnene.

Mens børnene leger, kan du sidde på terrassen, som løber rundt om huset. Du finder både en delvist afskærmet terrasse og en overdækket terrasse, så der er god mulighed for at finde en lækrog eller hyggeplads i solen – alt afhængig af vejr og vind.

Hyggelig indretning med fokus på samværet

Sommerhuset er enkelt og indbydende indrettet med gode møbler og inventar. Det blev renoveret i 2011, og alt fremstår dermed også lyst og velholdt. Feriehusets hjerte er det store køkken- alrum, hvor familien naturligt samles i løbet af dagen. Døren fra stuen kan åbnes ud til terrassen, så der bliver en åben forbindelse mellem inde- og uderum. På den måde vokser feriehuset i kvadratmeter.

Til lystfiskeren er redskabsrummet indrettet med renseplads til dagens fangst. Sommerhuset har desuden varmepumpe, som sikrer et lavere varmeforbrug.

Ferie i et naturskønt område

Tingodden er en vejstrækning på 3 kilometer, der løber gennem Årgab. Områddet har en flot placering midt mellem hav og fjord og er derfor rig på oplevelser i naturen. De mange gode stier er oplage til gå- eller cykelture. Og samtidig giver vandet gode bademuligheder for hele familien. Du er derfor garanteret en masse gode ferieminder.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4134

D.
sagde , Danmark

Et hyggeligt sommerhus som har de perfekte rammer til familie hyggeSoverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2011 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...