Dejligt stråtrækt sommerhus med moderne komfort

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 222, Årgab

- Sommerhusnr.: E4170
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Med en placering bare 150 meter fra havet har dette stråtækte sommerhus en rigtig dejlig beliggenhed. Huset er indrettet med respekt for husets klassiske ydre. Inde i huset er der både sauna og badekar med massage og bobler. Alt i alt et godt og veludstyret hus med plads til 6 personer.

Stråtækt sommerhus med moderne komfort

Sommerhuset har et klassisk ydre i form at det stråtækte tag. Men indenfor byder huset på masser af moderne komfort. Huset er indrettet i 2 plan med soveværelse på førstesalen. På badeværelset finder du et dejligt badekar med bobler og masage samt en sauna, som er dejlig at hoppe i efter en aktiv dag ude i det fri. Indretningen i huset fremstår lys og velholdt overalt. Stuen har en stor glasfacade mod syd, som giver en rigtig fin udsigt til landskabet udenfor. Det giver samtidig en fantastisk følelse af at sidde i naturen.

Oplev naturen

Naturen i området omkring Årgab er utrolig mangfoldig. Her har du både det bølgende klitlandskab med svajende marehalm og flade hedearealer med lav bevoksning og blomstrende lyng. Variationen giver gode livsbetingelser for et mylder af dyr og planter. Indsnus duftene, og mærk naturen omkring jer – på hesteryg, til bens eller til vands.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4170

D.
sagde , København S

Super fint og hyggeligt hus med dejlig ugenert beliggenhed tæt på vandet. Huset har alt hvad man behøver og køkkenet er sæedeles veludstyret. Vi følte os hjemme og kommer gerne igen.

D.
sagde , Frederiksberg

Alt var okDejligt hyggeligt hus til den lille familie – tæt på vandetSoverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2007 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...