Dejligt stråtrækt sommerhus med sauna og skøn udestue

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 222, Årgab

- Sommerhusnr.: E4170
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Tingodden 222 bliver I budt velkommen i dette skønne stråtækte sommerhus med en skøn beliggenhed. Sommerhuset ligger i sommerhusområde Årgab blot 150 meter fra Vesterhavet. Sommerhuset er indrettet enkelt, men hyggeligt her er der nemlig ro på pynt og farver så I har mulighed for at slappe helt af. Her er der også en sauna og et spabad, som giver lidt ekstra feriestemning. Her er I velkommen 6 personer som sammen kan holde en afslappende ferie.

velindrettet sommerhus med wellnessfaktor og udestue

Her vil I hurtigt mærke den afslappende atmosfære med de moderne komfortable møbler og de mange vinduer som giver et dejligt lysindfald. Køkkenalrummet er hjertet af sommerhuset, og her vil I kunne lade batterierne op igen. Så sæt jer foran fjernsynet, nyd jeres favorit tv-program mens I bliver holdt lune af brændeovnen. En ekstra bonus i dette hus er den skønne udestue, hvor der er mulighed for at nyde varmen fra solen og udsigten i alle slags vejr.

På det rummelige og pæne badeværelse finder I det boblende spabad og den lune sauna, som er medvirkende til at jeres ferie bliver afslappende og behagelig. Disse faciliteter er specielt gode efter en lang dag med mange aktiviteter og vind i håret. Herude er der også gulvvarme, som kan holde en behagelig temperatur.

Til aften venter de lyse og rummelige soveværelser på jer, med de komfortable senge er i sikret en skøn og rolig nats søvn, så I er klar til næste dags oplevelser. Her er der i alt 3 rum i kan fordele jer på i henholdsvis 1 dobbeltseng og 4 enkeltsenge.

naturskønt område med åben terrasse, grill og carport

Tilhørende sommerhuset ligger der en skøn åben terrasse, som er afskærmet fra de andre gæster i området. Her er I nemlig omkring af det skønne klitlandskab, som sørger for I kan nyde jeres ferie i fred og ro. På terrassen har I nemlig mulighed for at nyde en skøn sommer med godt vejr og hyggeligt selskab.

Herude kan I både lave et lækkert grillmåltid til hele familie, nyde solens stråler I sommerhusets solvogne eller spille et sjovt brætspil hele familien samlet I havemøblerne.

Selvfølgelig skal jeres bil heller ikke snydes for lidt ekstra ferie luksus. Der er nemlig en carport som kan holde jeres bil beskyttet mod det nogle gange blæsende vejr der er ved vestkysten eller saltet i luften.

naturskønne Årgab 150 meter fra stranden tæt på Hvide Sande

Naturen i området Årgab er utrolig mangfoldig. Her har du både det bølgende klitlandskab med svajende marehalm og flade hede arealer med lav bevoksning og blomstrende lyng. Her er der rigtig gode betingelser for en forfriskende gåtur i de mange stisystemer området tilbyder. Her er der også kort vej til stranden, en kort gåtur på 150 meter også kan I se det smukke Vesterhav.

En gåtur fra sommerhuset ligger den skønne lille havneby Hvide Sande, her er der masser muligheder for at få nogle gode minder sammen. Der er nemlig både spændende butikker, lækre restauranter og sjov aktiviteter i højsæsonen

Det siger vores gæster om sommerhuset E4170

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Häuschen ist für uns schon mehrere Jahre einfach ein kleines Paradies.Der kleine Wintergarten läd zum Verweilen an kühleren Tagen ein.Der Blick auf die Dünen einfach traumhaft.Die Küche ist komplett mit allem was man braucht. Wirlpool und Sauna machen das Urlaubsfeeling komplett.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in Vollausstattung, Betten/ Matratzen total gut! Badezimmer könnte Sanierung vertragen, Rest top

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum 2. Mal in diesem Haus und wir sind begeistert. Im kleinen Wintergarten haben wir oft und gern gesessen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2007 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...