Feriehus med stor lukket terrasse tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 290, Årgab

- Sommerhusnr.: E4189
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette flotte og velholdte feriehus ligger på et naturgrundstykke på Tingodden 290. Her er både sandkasse og lukket terrasse, og den korte vej til stranden indbyder til lange gåture langs vandkanten. Sommerhuset er udstyret med både sauna og spa, så I kan slappe fuldstændig af og nyde ferien i fulde drag. I har selvfølgelig også gratis internetforbindelse, så I kan tage alt jeres elektroniske udstyr med.

Dejligt åbent køkken i forbindelse med stuen

I dette hyggelige feriehus finder I alt, hvad I har brug for, for at nyde en afslappende ferie. I saunaen eller spabadet kan I få varmen igen efter en lang dag ude i den friske luft.

Det hyggelige køkken med de rå murstensvægge ligger i åben forbindelse med stuen. Her er der plads til alle, og hele familien kan være samlet, mens aftensmaden tilberedes. Om aftenen kan familien samles omkring spisebordet og spille, mens i hører knitrende lyde fra brændeovnen. Den energibesparende varmepumpe er god til de kolde aftener. I stuen kan famliens yngre generation boltre sig i den store alkove. Der er loft til kip, hvilket giver rummet et dejligt lys og masser af luft. I køkkenet er der både opvaskemaskine og mikroovn samt keramisk kogeplade.

3 soveværelser samt badeværelse med sauna og spa

Ud over de 3 soveværelser, hvor de to af dem er med dobbeltsenge, og det tredie er med to enkelt senge, er der en hyggelig alkove i stuen.

Efter en dejlig tur på stranden eller den omkringliggende natur, kan saunaen tændes og spaen gøres klar – det er rent wellness for krop og sjæl. På badeværelset forefindes desuden en vaskemaskine.

Lukket terrasse – ideel for de mindste eller hunden

Den store terrasse med integreret sandkasse er helt lukket og egner sig derfor perfekt til børnene eller familiens hund. Her kan de få lov at lege frit, mens I slapper af og nyder solen. På det store grundstykke er der rigeligt plads til familiens mindste. Der kan evt. spilles bold eller kongespil, imens maden tilberedes på grillen.

Den strandnære beliggenhed i Årgab indbyder til lange gåture

Feriehuset ligger kun få minutters gang fra stranden i Årgab, så der er masser af muligheder for lange gåture gennem landskabet og i sandet.

Den nærmeste by, Hvide Sande, er også kun en lille køretur væk. Her finder I masser af gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Her kan I også købe frisk fisk til grillen, så I kan tilberede et ekstra lækkert aftensmåltid.

Eller tag en tur til Ringkøbing Fjord og forsøg jer med vandaktiviteterne, som tilbydes store som små.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.200
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...