Sommerhus på Holmsland Syd

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 47, Årgab

- Sommerhusnr.: E4195

Dette hyggelige feriehus på Holmsland Syd har en dejlig beliggenhed på en skøn naturgrund bare 300 meter fra stranden. Huset er med sine 82 m2 indrettet med plads til 4 personer, fordelt på tre soverum. Et godt sommerhus for dig, der gerne vil bo i et veludstyret hus tæt på stranden.

Slip hverdagen i det hyggelige sommerhus

Sommerhuset er dejligt lyst og indbydende indrettet med gode komfortable møbler. De lyse trævægge og lofter tilfører en rigtig sommerhusstemning til huset. Husets hjerte er det store køkken- alrum. Det er her familien samles i løbet af dagen. Enten i sofaen med et spil, ved spisebordet om en god middag eller i køkkenet, når maden skal tilberedes. Det åbne rum sørger samtidig for, at I kan være sammen selvom I laver forskellige ting. Huset er røgfrit.

Nyd solen i det dejlige uderum

Huset har en rigtig dejlig udestue. Her kan I trække ind, når det bliver for koldt til at sidde ude, og I gerne vil have en følelse af at side i en udeoase. Udestuen er stemningsfuldt og maritimt indrettet. Foruden havestuen byder sommerhuset også på en dejlig åben terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten til det flotte, bølgende klitlandskab på solrige forårs- og sommerdage.

Holmsland syd midt mellem hav og fjord

Sommerhuset ligger på en rigtig dejlig naturgrund i et område, der ligger midt mellem hav og fjord. Det smukke naturområde har meget at byde på. Tag til stranden med børnene, gå langs vandet eller hop på cyklen og oplev dyre- og fuglelivet på tætteste hold.

Er I tll aktiviteter med lidt mere “fart på”, så er der også mulighed for det. Nordsø Badeland ligger ikke langt fra huset. Her kan I hoppe i vandet, når vejret ikke er til badning ved stranden. Og for de vandsportsinteresserede er der mulighed for at prøve kræfter med surfingens kunst hos West Wind.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2003 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...