Luksussommerhus i Årgab med udendørs spa, udesauna og billard

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 529, Årgab

- Sommerhusnr.: E4240
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Dette fantastiske luksushus på Tingodden 529 sætter rammerne for en gennemført ferieoplevelse med alt, hvad hjertet begærer. Feriehuset er opført i 2021 i flotte kvalitetsmaterialer og er spækket med fede faciliteter såsom udendørs spa, udesauna og aktivitetsrum med billardbord.

Wellnessoplevelser i udesauna og udendørs spa – aktivitetsrum med billard

Det luksuriøse sommerhus i Årgab har med sine 180 kvadratmeter plads til helt op til 10 feriegæster, og det er garanteret, at I her finder noget for enhver smag.

Her venter jer de skønneste wellnessoplevelser i sommerhusets udesauna såvel som den store udendørs spa på terrassen. Der er altså i den grad lagt op til, at I kan nyde de naturskønne omgivelser i fulde drag.

Feriehuset har også et aktivitetsrum med billardbord, hvor I kan snuppe et hyggeligt spil billard over kaffen eller rødvinen. I aktivitetsrummet finder I også en Playstation 5.

Moderne og stilfuld indretning, gulvvarme i stue og soverum samt 3 badeværelser

I sommerhusets indre er intet overladt til tilfældighederne. Den moderne og stilfulde indretning i flotte kvalitetsmaterialer sætter de helt perfekte rammer om den luksuriøse ferie.

Der er anlagt gulvvarme i både opholdsrummet og de 5 soveværelser, som alle er udstyret med en god, stor 180×200 dobbeltseng. I alt 3 badeværelser står til rådighed, så I slipper for lange køer til badet om morgenen, når I har hele familien eller venneflokken med.

Lukket terrasse med delvis overdækning, afskærmning og udendørs bruser

Med til luksushuset hører en fantastisk terrasse, der er lukket hele vejen rundt samt delvist overdækket og afskærmet. Her finder I alle nemt en plads i solen i de gode havemøbler, og om aftenen står grillen klar, så feriekokkene kan slippe deres fantasi løs.

På terrassen er der en udendørs bruser, så I kan skylle tæerne fri af sand efter en tur til stranden, og til de yngste feriegæster er der en sandkasse på grunden.

Kun 300 meter til stranden og fem minutters kørsel til Hvide Sandes centrum

Sommerhuset ligger i det populære ferieområde Årgab få kilometer syd for Hvide Sande. I kommer til at bo kun 300 meter fra den smukke sandstrand og fem minutters kørsel fra Hvide Sandes charmerende bymidte, hvor I kan opleve det autentiske havnemiljø, og hvor I hver dag kan hente nybagte rundstykker til morgenkaffen.

Som ekstra er der lademulighed (kraftstik) for el-bilen, medbring eget ladekabel.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 1.454
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...