Velbeliggende sommerhus med sauna på Mettes Bjerg

3.5
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 20, Årgab

- Sommerhusnr.: E4245
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette klassiske sommerhus i Årgab er der alt hvad I behøver og lidt til. Her er der lagt vægt på hyggeligt samvær og afslapning. Sommerhuset blev bygget i 1992, og er et charmerende sommerhus med masser sjæl. Her kan I bo 8 personer, hvorfor sommerhuset er oplagt til at 2 familier kan holde ferie sammen. Til de gæster som trænger ekstra til afslapning, er der sauna og spabad til rådighed.

Velholdt sommerhus med sauna og spabad

Sommerhuset på Mettes Bjerg 20 er særligt hyggeligt, her er der en masse sjæl og charme, som også vil medvirke til en komfortabel og afslappende ferie ved Vesterhavet. Når I ankommer til sommerhuset, vil I møde det hyggelige køkkenalrum, som kombinerer køkken, spiseområde og sofaområde.

I stuen kan I slå jer ned, nyde en god film, tage en lur på sofaen eller blot nyde varmen fra brændeovnen. I køkkenet har i alle de rette redskaber, til at lave et lækkert måltid. Mikroovn og fryser. Derudover er der også en opvaskemaskine til at tage jeres opvask.

Sommerhuset har også 4 gode soverum samt 1 badeværelse og 1 gæstetoilet. Begge badeværelse har gulvvarme, og I det ene rum er der endda en sauna og et spabad, som sikrer jer ekstra komfort og afslapning, som afveksling fra en måske ellers hektisk hverdag. De 4 soveværelser er fordelt således – 2 værelser med dobbeltsenge og 2 værelser med 2 enkeltsenge.

Familievenligt udeareal med stor sydvendt træterrasse

Når vejret tillader det, tilbyder dette sommerhus et skønt udeareal. Her er er der masser underholdningsmuligheder for børnene, i form af et gyngestativ og en sandkasse som er placeret på en dejlig naturgrund.

Til de voksne familiemedlemmer kan I benytte her af den rummelige sydvendte terrasse, som er afskærmet og delvist overdækket. Her er det altid muligt at finde en solrigt og læ fyldt sted. Her kan I blandt andet lave et lækkert grillmåltid, med en skøn udsigt til klitlandskabet i Årgab.

Besøg det skønne sommerhusområde Årgab ved Vesterhavet

Når I vælger et sommerhus i Årgab, vælger I indirekte også et af området bedste beliggenheder. Her er der nemlig blot 250 meter til det brusende Vesterhav med de smukke sandstrande. Her kan I få flere af jeres feriedage til at gå.

Derudover bor I cirka 3 kilometer fra den hyggelige by Hvide Sande. Her kan I hentes dagens morgenbrød eller spise jeres frokost på en af de lækre restauranter. I Hvide Sande er der også mange små og større butikker, hvor I kan shoppe, nyde en is eller nyde en sodavand på en cafe.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4245

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gepflegtes und gut ausgestattetes Ferienhaus in top Lage! Hervorzuheben ist die Terasse mit Sonne zu jeder Tageszeit und Windschutz. Super um ein paar Tage abzuschalten oder mit Kindern die schöne Natur zu genießen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich schönes Haus.Platz für 8 Personen(am besten 4 Erwachsene, 4 Kinder) alles da. Sauna, TV, Whirlpool, gute Küche. Dicht am Strand. Gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr bodenständig und beinhaltet alles was man braucht, wenn man ein Top modern designtes Haus möchte oder so einsam wohnen möchte dass man keinen anderen Touristen begegnet, dann ist man hier falsch aber wir haben uns super wohlgefühlt und möchten auf jedenfall wieder herkommen. Für 8 Leute meiner Meinung nach zu eng aber 4 bis 6 perfekt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:99 / 1.254
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...