Velholdt feriehus med skøn terrasse nær stranden

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 196 A, Årgab

- Sommerhusnr.: E4288
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Et virkeligt dejligt og meget velholdt feriehus med en god beliggenhed på en kuperet naturgrund tæt på klitterne og stranden. Feriehuset er flot indrettet, og fra terrasserne eller den hyggelige udestue kan du koble af og nyde de flotte omgivelser. Har I en elbil, kan den lades op på lademuligheden ved huset.

Velholdt feriehus med hyggelig udestue

Sommerhuset er beregnet til 8 feriegæster fordelt på 4 værelser. Feriehuset er flot indrettet og løbende istandsat, så det har gode faciliteter at tilbyde. Der er en dejlig sauna, hvor du rigtig kan slappe af og mærke, at du har ferie, og i den hyggelige udestue kan du nyde eftermiddagskaffen og udsigten til naturgrunden. Der er flotte rengøringsvenlige gulve, hvilket især er praktisk, hvis du har børn med. Og varmepumpen hjælper med at opvarme huset, og samtidig holde strømomkostningerne nede.

Lukket terrasse, gynger og sandkasse – ideelt til børnefamilien

Feriehuset har to dejlige terrasser; en i øst og en i vest. På den måde kan du næsten altid finde læ, så du kan sidde ude og nyde den friske luft. På den lukkede terrasse kan du sagtens lade småbørn færdes frit uden større opsyn. Og på grunden er der også både gynger og en sandkasse til børnene.

Skøn naturgrund nær stranden – et godt udgangspunkt for gåture langs vandet

Feriehuset ligger få hunderede meter fra Vesterhavet og dets skønne sandstrand, hvor du kan nyde skønne timer med at flyve med drage, bygge sandslotte, soppe i vandkanten – kun fantatsien sætter grænser. Området er et attraktivt ferieområde, da der der findes et hav af muligheder. Bl.a. kan i besøge den gamle klitgård, Abelines Gård eller Bork Vikingehavn. Kører I mod nord, er der gode muligheder for indkøb, fiskeri eller surfing i Hvide Sande.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.104
Renoveret / Byggeår:2019 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...